Tehnički kutak > Tehnička pitanja
beverly 400s ključ- savjet rebam
konstrakta:
--- Citat: Adam - 20 Svibanj, 2023, 11:50:24 ---Pozdrav , znači ti se ne voziš od srpnja .22g sa njim ili se voziš sa ovim bezkontaktnim? Ne kužim kaj je taj bezkontaktni!!! ???
--- Kraj citata ---
vozim se s ovim drugim, ja sam ga nazvao #bezkontaktni #
hvala na skretanju pažnje na blesav naziv, al od toga mi je ipak bitnije da me netko uputu gdje i kako da uparim ovaj koji sam izgubio pa kupio ali ga ne mogu upariti sa skuterom. O bluetooth ključu je riječ...
Poggiali:
ne vjerujem koji retardi, ajde da je neki stari skuter pa ono, al skuter je toliko nov da ga svaki ovlasteni mora popravit bilo kaj da je otislo :/ yebote, pa to treba pisat u piaggio masovno..
Adam:
Pa to je i meni glupo kak ovi u trgovini neznaju pa morali bi imat neki servis ili neko ko radi za nje ako oni baš ne rade... Pa to je skoro novi skuter... Ali vjerojatno ako i radi neko u ovlaštenom rade samo servise ili promjena pakni ili sijalica a ovo drugo pojma nemaju... Ako je tako onda ti nema druge nego se odfurat onome u zg da ti napravi na licu mjesta da ne skidaš sad to sve dolje pa opet gore i možda opet nebu dobro, ovak se odmah isproba... :icon_thumright:
aprilija top:
skines centralu i posaljes cupsiju -auto kljuc zagreb i po centrali napravi kljuc 095 814 2029
challenbeen:
Pazi sto se meni danas desilo... zamjenim baterije i više ne mogu upalit skuter hahahaha...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju