Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio Obrtaji
asterx:
Evo nakon finalnog rezultata 6.0 grama 8800 stavio 4.7 9000 pa spadne na 8900 i onda vratio 5.5 sa kojima je prije imao 9600 a sada 8800 remen dize do kraja obiljezio sam markerom stavio novu svijecicu ngk br9es boja je fina koliko mogu da primjetim ne valja mu smjesa goriva i zraka posto ima male razlike u obrtajima sa malossi i fabrickim filterom sa malossi ima 100 obrtaja vise
asterx:
Sada sam ga upalio i spricao crijeva oko karburatora sa wd 40 nije se ugasio a na leru kada zacepim rupu od usisa odma se ugasi iste sekunde tako i treba biti koliko ja znam
dario007:
Spricaj dezodoranom jer ces wdom sve zamastit
asterx:
ma vec sam spricao sa wd sta mislis dario sta bi mogao pogledati ti si mi i prosli put pomogao kada nije mogao razvrti 9000 obrtaja tada je bila kompresija otisla pa sam stavio nove karike i ti si mi pomogao oko stelovanja prenosa ali sada je izgleda nesto trece u kvaru samo ne znam sta
asterx:
Nasao sam video dario onda kada nije mogao da razvrti preko 9000 obrtaja kada mu je kompresija bila otisla zaninljiva stvar sada ima potpuno iste obrtaje ubrzanje i krajnju kao tada ali tada je slabo palio sada dobro pali da li je moguce da su nakon 20 dana ponovo otisle karike da je oslabila kompresija sta mislis dario evo ti video zapis od prije kada mu je bila losa kompresija sada isto tako ide koliko njemu treba biti jaka kompresija da izmjerim pa da vidim sta se desaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju