Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio Obrtaji

<< < (4/8) > >>

matija84m:
Mala je dizna za taj filter zraka

asterx:
Da probam vratiti original filter? Danas ide snimak  voznje da 6.0 grama i na zadnjem nogaru kako se ponasa i sa 4.7 pa mozda vam sta pomogne

dr.mrgood:

--- Citat: asterx - 28 Srpanj, 2022, 09:17:37 ---Saraf od smjese je na krug ipo saraf od lera nastiman na 1400 obrtaja dizna 65 malossi red sponge

--- Kraj citata ---
To ti nema veze gdje je saraf smjese. Ne stela se smjesa na taj nacin.

asterx:
Eh onda nisam siguran ali po boji svijecice mislim da je uredu  posto je karburator nastelovao jedan dobar majstor prije 2 godine sad da li se je mogla rastelovat ne znam uglavnom fino prima gas samo eto sto nece da se razvrti preko 9000 i isto cudna stvar kada je ujutro hladan pa dok ga vozim i prvi put kada ono ufati pun gas prestane da trokira uvijek ima 200 obrtaja vise nego kad spusti cok a koliko znam sa dignutim cokom dobija malo vise goriva pa sada razmisljam mozda stvarno jebe ovaj filter pa dobija previse zraka ali uskoro stavljam 4.7 rolnice pa sa njima ako se ne razvrti onda stvarno nesto zajebaje inace skino sam struju i sa drugog nrg struja je dobra obiljezio variomat markerom remen dize do kraja i stavio novu svijecicu ngk br9es ali nije bilo promjene

dr.mrgood:
Nastelaj smjesu kako spada i provjeri boju svjecice na ful gasu da vidis da li treba veca dizna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju