Tehnički kutak > Garaža

GILERA RUNNER SP 50

<< < (2/3) > >>

bBoris:
Trenutno sa 85 također gusi na punom gasu, tek na 92 prestaje. Provjerit cu sutra ponovo airbox

PchelaUbica:
Semerinzi sigurno

bBoris:
Testirano sprejem, vukao je fals na bloku između prirubnice i cilindra. Zadihtano silikonom za blokove motora(nesto toga tipa xD). Sad ne vuce tu, ali negdje jos da.. Mislim da ide otvaranje blokova

bBoris:
Blok testiran rucnom pumpom ali ok snage, napuse prirubnicu i drzi tako dok ne pustim, koliko god drzao. Mislim da je pritisak dovoljno jak da izađe ako negdje vuce fals. Tako da sam eliminirao fals zrak. Promjenjene karike te predihtan cilindar. Ista prica na pun gas...
Pronasao sam drugi karb dell 17.5 CD, prosli je bio ID. Koristim iglicu i klipic iz ID, nece skuter uopce da upali, nema goriva u karbu. Rucno napunim karb gorivom, upali i odvrti pun gas dok ne potrosi.
Usisne lamelice su dobre

dr.mrgood:
Moguće da nešto na valja s dovodom goriva, karb je očito u redu kada skuter pali i radi dok ima goriva u karbu. Pregledaj vakuum ventil na rezervoaru i sva crijeva da nije neko zaštopano. Moguće da je od goriva ili od vakuum ventila crijevo u banani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju