Tehnički kutak > Garaža

GILERA RUNNER SP 50

<< < (3/3)

bBoris:
Od kad sam preslozio sve na CD, uopce ne pali i ne puni casicu, na ID je punio ali mozda ne dovoljno pa na pun gas nije imao dostaviti dosta goriva? Jer i desavalo se da nakon sto upalim skuter primi pun gas par puta, e nakon toga nece ni pola gasa dok ne pricekas u leru neko vrijeme, valjda dok opet napuni..a na CD tek kad zatvorim rukom usis da se stvori vakum onda pocne punit casicu, kad je airbox montiran i kurblam, na crijevo goriva ne curi nista.

dr.mrgood:
Onda ti ne stvara vakuum. Izvadi crijevo od goriva sa karba i kurblaj. Ako teče gorivo kad kurblaš znači da je dovod ok i da je onda do karba.

Dwayne:
Da nisi sj#bo vakum ventil kad si s pumpicom testirao na prirubnici jel pu%u0161ta igdje jer je spojeno ono vakum crivo ispod prirubnice direkt na ventil?

bBoris:
Skuter slozen i registriran, ostalo je jos par sitnica za rijesit.

Stavljen karb weber 12.5 i skuter je proradio... Dakle bilo je do karburatora - do cega tocno ne znam.
Plastike su prefarbane i "lakirane" sprejevima, moglo je i bolje ali zurilo se. Naravno da je mrtva serijala, pa sam pronasao nekakav reverse koji je polomljen, ali lijepo polomljen da se moze zavariti nazad :D Moram isfusariti nosac i nabaviti top za njega.

bBoris:
Povaren i pokrpan reverse sa zx topom. Kemija ali radi  ;D
Skuter je otkidao u startu ali na 30kmh izgubi snagu i gusi. Gore je bila malossi fly polutka i kvacilo sa ljubicastom centralnom i zutim federima. Stavljena original polutka i serijski centralni, kvacilo ostalo malossi fly sa zutim federima i ok je. Ali treba ga bas zavrtit da krene. Sa 4.8 rolicama na serijskom variomatu vrti preko 10 tisuca rekao bih po zvuku. Ide oko 80gpsa.. s tim da je malo prebogata smjesa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju