Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Beverly 500 Cruiser, 2009. - zaletava se gas
Poggiali:
kad ga vozis nekih 80 ili vise na sat, konstante brzine/gasa, jel pali check engine?
jesi gledao rashladnu tekucinu? da li je ima i jel cista?
probaj ocistiti spoj senzora temperature, jack, budi oprezan, plastika je od puno ciklusa grijanja hladjenja i godina kruta, postoji sansa da se slomi...
Ecu ti uzima info od temperature motora, kolicine usisanog zraka kroz klapnu i kolicine zraka kroz sondu, moze biti svasta, i bez dijagnostike me najvise cudi da njemu nista nije pokazalo ...
provjeri opcenito sve kablove ukoliko imas volje...stanje prirubnice, stanje crijeva od airboxa, jel su svi srafi na airboxu, crijevo za povrat uljanih para (ide od glave do airboxa).. kad je skuter parkiran jel kapa sta ....
auriga21:
Nista ne kapa, ni jedna lampica osim temperature ne svijeti ni u jednom trenu, antifriz je malo ispod maximuma, ciste boje...
Svi kablovi izgledaju ok, spojeni su i citavi...
Ne znam vise kaj gledat i radit, zato i pitam da li itko zna nekog tko bi ovo mogso popravit, ovo sad vec ide u dubioze za koje nisam strucan...
Beverly200x:
Ti si jos jedna zrtva tog Ami trade kao i par ljudi koje znam.Probaj odvest skuter u Moto Mondo u Zagreb
auriga21:
Ma i moto mondo je u kur*u, zato sam u provao ic u karlovac... A i mogu me primit tek sredinom devetog mjeseca, zvao jucer...
balki:
Skini si tu Repair manual pa prouči tematiku.
https://modernvespa.com/forum/topic80856
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju