Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Beverly 500 Cruiser, 2009. - zaletava se gas

<< < (3/10) > >>

auriga21:
Ne rade im linkovi na tom sajtu... Al imam taj manual, ne kuzim se tolko u mehaniku da bi se upustao u ovak nekaj, struja mi je najstraniji pojam i ne bi htio sjebat jos vise nesto kak je goapodin u Ami tradeu, zato i pitam jel ima netko tko bi se htio i znao s tim zabavit...

faster:
meni je znao praviti probleme kad bi baterija samo malo oslabila, na drugom motoru ta baterija  radi i sad. Strava skuter ali ja sam najsretniji bio kad sam ga se riješio. 2 puta pomiješao vodu i ulje, ležaj volana svako malo, injektor, zaklopka gasa, lambda sonda, sve u godinu dana  ???

auriga21:
Novi exidov akumulator kupljen prosle godine krajem 9. Mjeseca... Prije mjesec daa se ispraznio, to i je bio razlog odlaska na servis jer sam mislio da negdje vuce wtruju ili dobro ne puni... Akumulator uredno skidam preko zime i dopunim ga pred ponovno vracanje u motor...

Ja ga imam 2 i po godine, nikad nista od kvarova, samo redovni servis, napravio 20 000 km u to vrijeme, ne bi ga mjenjao za nista! Ja shvacam da takav motor kosta za odrzavat, ali ne shvacam da ga nitko ne zna ili me zeli popravit, kolko god ja novaca imao, na to sam lud!

balki:
Ako se ispraznio do kraja možda je dobio po nosu- aj ga kablovima spoji na auto pa probaj :dontknow:

auriga21:
Napunio ga nakon toga i sve normalno radi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju