Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu
JogFromYamaha:
Vidi ti te ventile da se nisu otpustili jer nije normalno da se on ugasi i odjednom nista, vidi i injektor jack dali je gingavi labavi i dal se da okretat i vidi si klapnu gasa odnosno protokomjer zraka unutra.
Odi se provozaj i skini svjecicu pa ju poslikaj da vidimo dal te lambda zeza.
manga46:
Evo radim do 17 pa ću iza probat sve, klapnu sam skinia i opra dva puta, jeli ima tu nešto posebno za pogledat opra leptir i onu rupicu sta prolazi kroz tjelo na drugu stranu, jack sam gleda mrda i sve nikakve razlike
manga46:
Prvo sam proba rezervni ključ, i skuter upali sve isto. I onda sam skinia injector i vergla i vidim baca maglicu mislim aj i to je dobro, vratim injector nazad i sad neće ni da upali, više neće ni pumpa goriva da baca gorivo, uopće više ne zuji kad se da kontakt. Skinem crijevo s injectora gorivo više uopće ne dolazi. A sumnja mi je taman padala na lambdu sondu jer više neznam sta bi gleda. Isto mi nije jasno kako sad neće ni pumpa, ima li ona svoj osigurač ili nesto da sam moga zeznit dok sam radia sad
manga46:
I još jedno pitanje, kolika je vjerojatnost da je sve ovo radi pumpe goriva, ili mi je ipak ona crkla uz nešto drugo
Poggiali:
hjoj, bila je serija pumpa goriva koje su umirale, al ne znam tocno koje godiste, jednostavno su blokirale od vrucine, moguce da je pumpa losa...
edit, postojao je opoziv i piaggio je mijenjao na svoj trosak sve pumpe, bez obzira jel pokriveno garancijom i kolko je star skuter...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju