Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu

<< < (3/13) > >>

manga46:
A dobro, skuter je star 15 godina tako da nevirujem da je neka tvornička greška, isto tako nešto sam prčka i proradila ali ne dugo, opet ništa. Nisam ni pretpostavlja na pumpu, po nekoj logici ili radi ili neradi kako to može bit loša, da pumpa malo goriva ili? Jer do sad mi je uredno palio i uvik je zujala kad se da kontakt

manga46:

manga46:

Kako skinit ova crijeva da mogu izvuć pumpu van, trenutno radi ali neznam do kad

Tomi_ZG:
Zagrij ih fenom za kosu da omekšaju,budi oprezan jer je tu benzin

manga46:
A uspia sam nekako isčupat crijeva. Ali više mi ništa nije jasno. Hahahahah 3-4 godine me sluzia dobro ali me je sad dobro i satra.  Dosta je za danas, sutra nastavljam, pumpa goriva sad radi (zuji i baca gorivo, skuter pali) ali nije isključeno da nemože ostvarit dobar tlak pa da iman ove sve probleme. Isto tako pokuša sam izmirit napon na lambdi sondi ali neznam koje su manualne vrijednosti napona tj koje oscilacije milivolti treba imat.   Za kraj sam isa izmirit punjenje baterije (na punom gasu 13.7) i to mi se isto čini malo (mozda nije mjerodavno jer skuter nemoze razvit okretaje do blokade i štuca i puca...) Neznam sta je sljedeće mozda najbolje krenit od pumpe, (moze li se išta dobit da je skinem očistim ili sta već, ili da naručim novu) ima li neko kakvi pametan savjet kojim redosljedom ić. Isto tako i svjećica mi se čini siromašna... Hvala svima sta pokušavaju pomoć

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju