Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera nexus 250 ie, gasi se, nemirno radi, nema snagu

<< < (6/13) > >>

manga46:

--- Citat: ivano_007 - 06 Srpanj, 2022, 17:53:45 ---12V po nekoj logici ;D

--- Kraj citata ---
Tako sam i ja mislia ali meni pokazuje 2 V tražim relej ali nemogu ga nać

ivano_007:
Bar za Nexusa možeš nać na internetu di je šta. Pa nije to smijurija od skutera npr. Kymco pa da nema manuala  :toothy11:

A 2V je čudna vrijednost... znači da ipak nešto prolazi kroz relej, a di se izgubilo ostalih 10-11V, nemam pojma. Probaj izvući vanka pumpu goriva i spojit direkt na 12V vidit kako se ponaša, pa onda nađi relej i točno na njemu mjeri koliko imaš volti.

Tomi_ZG:
Jel se smije ta pumpa spojit drito na akumulator?
Da vidiš jel radi

manga46:
Hahhaha a nemogu nać relej nikako, sve sam plastike skinia. A sta se tiče direktnog spajanja neznam smin li a ni kako pinovi su ko iglice, jedino da gulim zice prije

ivano_007:
Ne znam. Ja to gledam ka običnu pumpu, ka onu Parksideovu koju svi imamo s kojom možeš ulje usisat iz kartera na autu :toothy11:

Evo tek sad na slikama vidim da konektor na pumpi ima 4 žice, trebalo bi naći u shemi odakle ide to... mjerit napone, a da ne znaš koju vrijednost tribaš očekivat je beskorisno. Malo googlanja i nije to znanstvena fantastika. Pitanje je između čega i čega si ti uopće i miria 2V? :dontknow:

Nađi manual i nađi di je relej i nađi di su spojene ove 4 žice, pa ti možemo dalje pomoć. Bar ja ti bez toga nemogu ništa reć.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju