Mislim da bum onda naručil ipak novo pa da se ne zajebavam, makar neki vele da netreba.... Al onda znam da sam miran neko dulje vrijeme bez straha od razletavanja...
Ovo ti je jedna od najvećih zabluda,vidiš na Alfinom primjeru,ti napravi kak hoćeš,tvoj skuter,tvoje pare,ja osobno radilicu ni lagere ne bi dirao ak nema lufta i niš ne ruži,nagledao sam se primjera di su ljudi išli tak ko ti dirat zdrave mašine "radi sigurnosti" pa popušili k**ra* s novim radilicama nebitno koliko koštale,spigane osovine kod variomata,loši dosjedi,ne trebaju meni NTN Japan lageri dobri su i SKF Bugari koji proruže za 5 dana jer novo je novo... i onda počinju kletve kaj sam dirao
Kod Piaggia ti je doslovno kak te posere,ja ih znam kaj su sa serijskom radilicom i lagerima napravili preko 30 000km,a pola te kilometraže su vozili 70ccm,a onda imaš i moj primjer,Runner kupljen nov,na 5000km radilica ima pol metra lufta,još dugo sam se tak vozio nek se namjerno razleti al neće i neće,sad je u njemu ona najjeftinija RMS/BGM/CM radilica i NTN Japan lageri sa 59 000km na grbači,preživila brutalno raspadanje igličastog i drobljenje klipa nakon čega su i najveći fušeri rekli da to cepam po pola jer neće vozit duže od 2 tjedna,od tada sam prešao 39 000km i još vozi,skuter se stalno kolje na hladno,a tih prvih 5000km sam ga gladio perom
Ja s tim skuterom ak hoću sutra odem na more,više me strah da će me putem struja izjebat nego da ću imat problem s radilicom
A u slučaju da i ideš rastavljat i staviš bilo koje druge lagere osim NTN Japan ili Koyo Japan napravio si drek od posla