Uredništvo > Kutak za nove članove

Polaganje A1 kategorije (totalni pocetnik)

<< < (6/8) > >>

Tomi_ZG:
Ma ne polaže se A kategorija na motoru od litre,nego na pitomom nakedu od oko 600ccm,gledam tu po gradu cure poput tebe bez problema voze takve motore,bez problema bi i ti to vozila samo da imaš pravog instruktora koji ti je podrška,a ne ovakvog panja koji te na početku proglasi polusposobnom,uglavnom sretno,trebat će ti  ;D

A ta A1 kategorija još s automatikom ti je ni vrit ni mimo,sad si osuđena na vrlo uzak krug vozila,a mogla si birat sve,ne velim da bi sjela na Hayabusu,ali si mogla to puno komotnije odigrat,nek ti naleti kakav dobar skuter od npr. 150ccm ne smiješ ga vozit,ili plati frizera ponovo,vj. bi ti onda predložio A2 kategoriju,da potencijalno u budućnosti može izvuć još lovu za A  :toothy9:

challenbeen:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Srpanj, 2022, 17:34:27 ---Ma ne polaže se A kategorija na motoru od litre,nego na pitomom nakedu od oko 600ccm

--- Kraj citata ---

zapravo, svi imaju MT-07 Yamahe...

btw, da, kad polažeš A kategoriju, prvo ti daju 125cc, zatim 400cc i onda tek 700cc motocikl... odnosno 11-25/35-50kw tako nešto slično tome ide... i moj savjet je, promjeni autoškolu a ne samo instruktora.

glazbenica92:
Odlucila sam se ispisati (danas sam odradila zadnji sat po ugovoru, a i dodatno me potaknulo to sto me instruktor isao zeznuti za placanje, kaze da moram platiti tisucu kuna vise jer sam kao presla satnicu...naravno da nisam popusila foru, platit cu 1400 kn i ispisnicu), kupiti motor na brzine pa kad malo naucim (vjezbala bih s ocem), upisati A kategoriju (pretpostavljam da mi se nista od ovoga sto sam dosad odvozila ne uzima u obzir za jacu kategoriju kad budem upisivala drugu skolu?)

challenbeen:
To se trebaš raspitati da li ti ostaje (odnosno da li ti se u sljedećoj autoškoli vrednuje) u indexu za dalje broj odrađenih sati.

Traži autoškolu po preporuci od nekoga, nekome tko je instruktor zaista pomogao objasniti da skuži ...

Tomi_ZG:
Nemoj samo odustat sad to ti je najgore,dobro se raspitaj i nastavi odma dalje ali negdje drugdje ili kod drugog instruktora

Kad ima volje ima i načina  ;D

https://youtube.com/shorts/Sp1EOhKiXsI?feature=share

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju