Uredništvo > Kutak za nove članove
Polaganje A1 kategorije (totalni pocetnik)
glazbenica92:
Nudi netko nesto u Splitu da je ispravno i regano? sto manji i laksi skuter, to bolje 🙃 ne znam kako funkcionira kad polazes na svom skuteru, treba potpisati neki ugovor i ponoviti tehnicki?
JogFromYamaha:
Po meni najpametnija stvar je da si uzmes / posudis najjednostavniju 50ku od prijatelja i davjezbas s njim ruku.
Ti moras dobiti osjet na gasu i to je izvedivo sa ama bas svakim motorem od 50 do preko 1000, ne ocekuj da ce ti svaki motor pomagati.
TO je to samo osjet moras dobiti za masinu nista drugo.
Idi na parkiraliste dok je prazno nabacaj si flase sa vodom i vjezbaj i vjezbaj i vjezbaj.
Tomi_ZG:
--- Citat: glazbenica92 - 28 Lipanj, 2022, 08:52:20 ---Instruktor mi je odobrio samo A1 s obzirom na iskustvo
--- Kraj citata ---
Ovo čujem prvi put u životu,imaš 30 godina i tebi instruktor odlučuje koju kategoriju ćeš ti polagat,lik kojeg ti plačaš odlučuje takvu stvar,a ti ga još poslušaš,nemam komentara...
A s obzirom na temu pretpostavljam da te ničemu neće naučit,bitno da pobere pare,klasična priča,traži da ti daju drugog normalnijeg instruktora,možeš to,mislim da ti je to najbolji savjet od svih drugih u ovoj temi
Btw,on tebi uopće nema zakonsko pravo "odobravat" jel ćeš ti upisat A1, A2 ili A,to je isključivo tvoj izbor,ne njegov
Živo me zanima kad ljudi dođu kod njega polagat B,valjda im prvo odobri dječji autić na pedale :toothy12:
zvonkec92:
Pa to je taktika da mu se zenska vrati za dve tri godine polagat A i tak plati dve vozacke umjesto odma jednu, ima logike al za lopove i frizere
glazbenica92:
Moja je ideja ustvari bila nauciti voziti motor na brzine (zeljela sam kupiti Apriliu Classic 50 ili nesto slicno, nauciti pa upisati skolu, ali svi bi prasnuli u smijeh cim bi spomenula)...s obzirom na iskustvo (nikad prije autoskole nisam vozila niti 50icu), instruktor je predlozio da pocnem s A1 kategorijom i to automatik da steknem iskustvo i opustim se (sto mozda i nije tako glupo, a u ovoj skoli nazalost nemaju A1 manual)..mislim da bi bilo gluplje staviti curu od 44 kg bez sekunde iskustva na mrcinu od 1000 kubika nego to sto sam upisala A1 🙃 ciljam na Yamahu Dragstar ili Virago 125, ako uspijem poloziti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju