Općenito > Maxiskuteri

Kupnja prvog maxi skutera-dvojba

<< < (4/6) > >>

JogFromYamaha:
Nebi se ja tako zaletio na yamahu, kako got okrenes novo je novo, a aprilija je nova i pod garancijom.
O dizajnu se da diskutirati ali ja osobno zastupam ideju novog pogotovo dok se radi o vise manje srodnim nivoima kvalitete i provjerenim agregatima.

Idi sjedni probaj koji ti se vise svida i toga uzmi, pogrjesit neces s nijednim.
Po meni je novo novo.

stipe:
Danas sam vidio tu apriliju i mogu reći da prilično dobro izgleda.
A novo je novo.

Budi drukciji :)

Moj glas za apriliju

(Mada mislim da je ta yamaha kvalitetnija, ali Boze  moj, triba probati i apriliju)

Beverly200x:
Ako bi voznja bila vecinom gradska onda uzmi Apriliu jer ima skoro 30 kg manje od xmaxa a to se osjeti. E sad xmax mi izgleda puno prostraniji i udobniji na dulja putovanja jer se noge mogu ispruzit tj ne moraju stalno bit u slovo L, a s obzirom na cijenu ja bi ipak uzeo Beverly 350 koji ostavi u prašini oba skutera i moze se nac za 33 000 kn koliko mislis dat za xmax sa nista kilometara a opet je dobar za grad. Meni sa 200cc  iznad 80 km/h uvijek fali snage pogotovo ak nekog hocu prestic.

stipe:
Aprilia je made in vietnam, ako ti to igra ulogu...

Backflash1987:
Ipak sam na kraju uzeo xmaxa...spustio sam jos malo cijenu. Vrijeme ce pokazati dali sam pogrijesio...zasada nakon 2 dana voznje savrseno mi odgovara...ubrzava lijepo linearno...stabilan je i sa suvozacem od 100kg...nisam ni osjetio da nekoga vozim. Jedino mi je malo zao sto nema ABS i usb prikljucak al ajde.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju