Općenito > Maxiskuteri

Kupnja prvog maxi skutera-dvojba

<< < (3/6) > >>

Backflash1987:

--- Citat: ivano_007 - 22 Lipanj, 2022, 13:56:27 ---
--- Citat: Backflash1987 - 22 Lipanj, 2022, 12:13:31 ---Neznam kako je sto se tice rezervnih dijelova za Kymco? Jesu uvijek dostupni i koliko se cekaju..?!

--- Kraj citata ---

Ja sam za svoja 2 Kymca čekao po par mjeseci dijelove, ako je i dalje ovlašteni zastupnik za Kymco onaj na Krku, onda bježi glavom bez obzira od Kymca. Dijelova za njega nećeš nać :icon_thumright: vidio sam nekidan tu Apriliu u salonu, brutalno izgleda. Sve ovisi što želiš, al moj glas ide za Yamahu il Piaggio.

--- Kraj citata ---

Pa oba su mi dobra ali bojim se da mi aprilia nebude preslaba a i nema mjesta za integralku ispod sjedala a zasada ne postoje jos nosaci i koferi za nju...

Poggiali:
Ja bi na tvom mjestu prvo provjerio cijene servisa, dijelova i td, pa onda ono sto mi ergonomski odgovara.. ali mislim da ti piaggio grupa i dalje nudi najsiri izbor dijelova sto novih sto rabljenih...

ivano_007:

--- Citat: Backflash1987 - 22 Lipanj, 2022, 15:38:07 ---Pa oba su mi dobra ali bojim se da mi aprilia nebude preslaba a i nema mjesta za integralku ispod sjedala a zasada ne postoje jos nosaci i koferi za nju...

--- Kraj citata ---

To je caka kod tih novih modela, preskoči i to. Uzmi Xmaxa il Beverlya il tako nešto. Iako mi ona cijena izgleda prevelika za onog Xmaxa kojeg si spomenia. Za njih imaš dijelova na svakom kantunu, od servisa, do njuškala do otpada do di oćeš... Pukne li ti koja plastika na toj Aprilii, nebi ti bia u koži :icon_biggrin:

Backflash1987:

--- Citat: ivano_007 - 22 Lipanj, 2022, 16:40:29 ---
--- Citat: Backflash1987 - 22 Lipanj, 2022, 15:38:07 ---Pa oba su mi dobra ali bojim se da mi aprilia nebude preslaba a i nema mjesta za integralku ispod sjedala a zasada ne postoje jos nosaci i koferi za nju...

--- Kraj citata ---

To je caka kod tih novih modela, preskoči i to. Uzmi Xmaxa il Beverlya il tako nešto. Iako mi ona cijena izgleda prevelika za onog Xmaxa kojeg si spomenia. Za njih imaš dijelova na svakom kantunu, od servisa, do njuškala do otpada do di oćeš... Pukne li ti koja plastika na toj Aprilii, nebi ti bia u koži :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pa s obzirom sta se trenutno nudi od xmaxa ovo mi je najbolja cijena s obzirim da ima samo 5200km i stvarno izgleda kao nov...

ChRiStIaN:
Od ta dva, uzeo bi Xmax-a. Em mi je SR GT užasno ružan skuter, nepraktičan je totalno. S razlogom novi košta puno manje od Xmax-a a nije zbog 50 kubika manje, vjeruj mi. To ne budeš niti osjetio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju