Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Gilera Nexus 250ie tesko paljenje, gasi se odma pri dodavanju gasa
Boka97:
Evo nisam pametan, upalim ga radi 20tak sekundi malo mu gas dodam milimetar odma gasenje instant :sad3:
Poggiali:
osigurace si provjeravao? onaj jack koji se spaja na ecu jel dobro sjeda? jel lulica sjeda cvrsto na svjecicu?
ni meni ne pada na pamet sad, osim da ides na dijagnostiku... :/ Ovako mozes raskopat motor i ic redom u provjeru, da nigdi nema fals zrak, jer automatski buni ecu, isto ako auspuh ne dihta, dobiva zrak i sonda ocitava krive podatke, konektori dal svi sjedaju da ne gubi kontakt negdi ... Meni je stari vxr imao syebanu bravicu, i kad bi se kljuc malo istreso ugasio se motor...
Boka97:
Nesto kontam da ga opet ocistim ispusem sve poštekam konektore i probam, da bar moze voziti odveo bi ga negdje nek prave, ovako samo gubim zivce lagano i kvalitetno
balki:
Skini si repair manual od beverlija ili spirtcity 250ie. Lambdu mjeriš "in vitro" napon na izlazu (iglom probuši žicu).
U žurbi si a nemožeš sam pa skut na prikolicu ili kombi i vozi kod lokalnog znalca.
Probaj očistit i našpricati mikroprekidač bične nogare: https://forum.motori.hr/threads/nexus-250-problemi-sa-strujom.177515/
Poggiali:
ee da, ti imas bocnu nogaru, to moze bit isto zaheb... ja je nemam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju