Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Yamaha Majesty curi ulje

<< < (4/6) > >>

faster:
evo da ne otvaram novu temu dižem staru sa istim pitanjem. znači curilo je ulje na one oduške ispod dekla, drenažne lulice. odveo majstoru, navodno zamjenio semering radilice i prestalo curiti. sad je opet počelo curiti. curi definitivno motorno ulje, ne iz prijenosa. moje pitanje je imali još ijedan način da ulje dospije u deklo osim kroz taj semering. razina ulja je normalna, ne curi stalno nego koja kap nakon vožnje.

JogFromYamaha:
Daj izmjeri kompresiju cilindra i podkompresiju u karteru.
Da ti masina ne nabija pritisak u karter pa da ti izbacuje ulje paru i semering.

Problem koji imas je da se rjesavaju simptomi a ne rjesava se razlog zasto se sve to i desava.

faster:
U pravu si, ali ja niti znam niti imam čime to izmjeriti, ali ću svakako pripomeniti masjtoru i tu mogućnost.Koji razlog bi mogao biti da dize ako dize tu kompresiju? Skuter sasvim normalno radi, fino ide. Može li to imati veze sa malossi variomatom jer su ti problemi počeli nekako kad sam njega ugraddio?

Poggiali:
daj za pocetak poslikaj svjecicu, da vidimo

faster:
Svjecica izgleda uredno,boja bijele kave.neznam zasto mi je ne može poslati.kolicina ulja u motoru i prijenosu točno po specifikaciji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju