Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija

<< < (9/29) > >>

gavranpero:
Kod mene kad dodje na 1/4 skale ili malo jače, temperatura je prešla 80C. Tolerišem do 90C, nakon tog gašenje i odmor.
Mislim, to su situacije  uglavnom sa dvoje, brdo, paklene vrućine, mada zna i ovako, na dužim relacijama gdje su gužve, pa nema cirkulacije zraka. 
Glupo mi je takodje što nema lampica koja bi upozorila na eventualno pregrijavanje, već uvijek moram da gledam čas na jedan, čas na drugi pokazivač temp, jer digitalni nije pouzdan u slučaju da otkaže vodena pumpa. Znači samo senzor na glavi cilindra pokazuje stvarnu situaciju.

JogFromYamaha:
Skroz normalna radna temperatura ti je dok imas cajger na 1/3 bijelog, ako ides u uzbrdice ili kreni stani promet po zegi dok je vani 40C temperatura do polovice je ok i skroz normalna pojava.
S obzirom da ti nije ustelan fergazer kako treba tebi ce temperatura divljati stalno i bit ce osjetljiv na temperaturu.
Moras dobro ustelat taj fergazer da je stalno svjecica suha i smeda, ne bijelosiva ili crna.

zagi988:
Prvo trebam novu svjećicu 😅

zagi988:
Aku se puni na 12.6V, je to ok? Stavim novi regler, ista stvar.
I prednja lampa mi tuče u daljinu a ne u pod, ima to kakvo štelanje?

Anyhow, imam novi dodatak 😁

gavranpero:
Imaš vertikalno na prednji far otvor za podešavanje visine snopa. Znači gdje se završava mala plastika otvora zraka za hladnjak.
Senzor temperature  :headbang:, sad imaš pravo stanje agregata.

Btw, punjenje mora biti preko 13V. Postavljao si slike na početku od nekakve baterije koja nije original aku za skuter ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju