Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija

<< < (4/29) > >>

zagi988:

--- Citat: JogFromYamaha - 06 Lipanj, 2022, 15:16:32 ---Tak da ti ulje kapa na radilicu koja se sama kupa u ulju, vanjski lezajevi su ventilirani odnosno imaju zabuseni port kroz koji ulje njih preplavljuje.
Tako da cijeli sustav pliva doslovno u ulju.
Jedini problem diteka je topend lubrikacija jer ubiti gornji dio karika maze samo kolicina ulja koja kroz kompresor prode i upuhuje se sa smjesom u cilindar, citaj jako jako malo. Zato i papa karike.

--- Kraj citata ---
Ulje kapa na radilicu od kud? Prođe pokraj karika ili kak? Znači ja imam Morini mašinu, nekad bio di-tech a sad je carb gore i trenutno vozim na mješavinu 2%.
Koju uljnu pumpu bi ja trebal stavit? To mene zanima.

zagi988:
Danas smo ga više manje sastavili  :headbang:

Novajo gumajo

Novi filter, nova dupla crijeva

Novi filter

Ne, ček, ovak  :happy3:

Etogac

E sad jedan problem. Jedva pali kad je zaprt filter. Kak se tu ler štela? Jer ler mu je fuuull nizak, blica dash kak je nizak.

gavranpero:
Kod Morini karb verzije kapa na ležajeve, a usisava ga zajedno sa gorivom. Znači gorivo i zrak kroz karb, preko usisnih lamelica, a ulje iz diijela gdje je radilica i sve zajedno usrče u cilindar. Tako sam ja razumio. ;D

gavranpero:
Imaš vijak sa lijeve strane karba, taj na sredini, Zavrćeš, podižeš klipić, odvrćeš spuštaš, a tako i obrtaji rastu/padaju.

zagi988:
Koji? Lijevi il desni?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju