Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 (ne)di-tech kombinacija

<< < (27/29) > >>

JogFromYamaha:
Pazi samo da ne vrtis cilindar u prazno nakakva spica je oko 7800 sve dalje je kod njega vrtenja u prazno.
Vise obrtaja ne znaci vise snage kod tog cilindra jer je cilindar prilagoden da kompresor pumpa pod tlakom a ne da se vadi smjesa i zrak s podignutim tajmingom.
Prenos mora biti ustelan da skuter skace ko koza odma cim das gas on mora cimnut i pri pustanju gasa kuplung mora drzati dok ne padne ispod 15kmh. Inace taj prenos nije za ustelati.
Ako hoces mozes probati moj SR za dva tjedna, pa vidi koja je razlika i u ubrzanju i krajnjoj brzini a i u potrosnji.

gavranpero:
Meni vrti do 9000, naravno, na ravnici. Max brzina je 75kmh, ali bez spuštanja u ležeći položaj. Mislim da može ići do 85, medjutim, ne testira mi se.

zagi988:
Yeah, naručil sam 9g rolice pošto imam Multivar i carb 17.5 s 90 diznom (32 ler). Fino mi nabire do 60 kmh, nakon toga je u previsokim okretajima i nema vajde dalje.
Zakaj tak velku diznu traži, vjv jer nema limića pa pun k zraka traži pun k goriva. Ak najdem negde mjere tog limića bum si isprintal neku redukciju pa ga mogu onda fino štelat s promjerom otvora.
Na usponu od 10% brzina ne pada ispod 40 kmh which is nice, to je na 7600 okretaja.

gavranpero:
Uspon od 30%, 60-65kmh, ako ga prethodno zavrtim do 9000.
Rolice samo LeoVince, ja nikako nisam mogao da Malossi ili nekim drugim naštimam. Nakon nekog vremena bi mi promijenio okretaje prilikom kretanja, skinem multivar, očistim (bude sav garav od trošenja rolnica), bude dobro i pa opet isto se ponovi.
Količinu zraka doziraš na kutiji filtera zraka, na otvoru koji ga uvlači. Napraviš suženje i tako odredjuješ koliko će ulaziti u karb.

zagi988:
Stavil 9g.
Do 60-63 kmh bude na nekih 7800 okretaja i onda od 63 do 70 ode na 8400. Al sad bar bez beda dojde na 70 kmh.
Iduće idem ove stare 8g rolice otežat na 9.5 pa ćemo vidjet to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju