Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter
Kalmy:
Ovih cca. mjesec dana koliko pratim moram reći da mi se kao laiku ponuda polovnih skutera čini jako slaba, gotovo pa i nepostojeća za nekoga tko nije baš iz ZG.
Evo npr. trenutno na Njušci svega 6 skutera za cijelu Istru.
A cijene su priča za sebe, Kinezi stari 10 i više godina po 6-7k, a iole bolje marke stare 10ak godina po 11, 12k.
Čini mi se da ću moći biti sretan ako nađem nešto ispod 10 000, što mi je čak i ok, ako nije mačak u vreći.
Vrijedi li Piaggio 4T 50ccm iz 2018. s 4000km na satu 13 000? https://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/piaggio-fly-50-cm3-oglas-25420857
Poggiali:
50 cc 4t nebi gledao cak ni da je injection.. osim ako ga dobis na poklon.. slabo, sporo, smetas u prometu, ne mozes pratiti promet, vidi brdo prije tebe, tuning djelovi papreno skupi, jedina prednost mu je sta trosi ispod 2l..
Ovaj piaggio kinez 4 god star za 13 000kn je shvatio da mu skuter nicem ne sluzi, pa bi da povrati pare, kolko je dao i za novog :toothy11:
Prati Index oglasnik, mozda je nesto bolja ponuda tamo, jer je Njuskalo uveo placanje oglasa za skutere, pa nije neka sreca, ili preko FB Trznice..
Zmajur:
--- Citat: JogFromYamaha - 19 Svibanj, 2022, 10:46:25 ---Uzmi skuter koji ti se svida samo gledaj da nisu djeca srafala i da je u originalnom stanju kakav dolazi iz tvornice.
--- Kraj citata ---
Hahha, ovo je ziva istina. Nazalost osobno sam kupio za sina zbog male ponude slicno takvo. Nedostaje 30% vijaka, pa cak i usis od karburatora je imao dvije razlicite vide...Skuteri nisu moja domena, al kad vidim sina (naravno on i njegovi drustvo puni hvale) kako barata alatom, znanjem i informacijama, dodje mi da placem.. :toothy12:
JogFromYamaha:
moras ga uciti da ne nastane iz njega magarac
Kalmy:
Pozdrav svima, evo nadam se kroz desetak dana "A" kategorija je u džepu pa bih uzeo neki skuter.
Budžet je 3000 eura cca., razmišljao sam i da uzmem nešto novo iz dućana tipa Honda PCX ili Honda CBF 125 (znam da su 125cc, ali za početak bi bili ok).
Što biste vi kupili za 2500-3000 eura? Najviše mi se izgledom sviđaju Gilera Nexus i Piaggio Cruiser.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju