Općenito > Generalno o skuterima
Prvi skuter
challenbeen:
prodajem ti ja X9 500 (A2 kategorija) bez ulaganja - isto što i Nexus 500 samo drugačije plastike :toothy10:
za prvi skuter, kruzer ipo, malo je teži skuter, jbg, ali jako stabilan na cesti - ipak je touring skuter.
predstavljen je u Garaži ako te zanima više info.
ako ćeš gledati nešto novije, tu nemam baš puno savjeta, da se nać Burgmana 400 za 2.500 eu
ivano_007:
--- Citat: Kalmy - 30 Studeni, 2022, 10:00:52 ---Pozdrav svima, evo nadam se kroz desetak dana "A" kategorija je u džepu pa bih uzeo neki skuter.
Budžet je 3000 eura cca., razmišljao sam i da uzmem nešto novo iz dućana tipa Honda PCX ili Honda CBF 125 (znam da su 125cc, ali za početak bi bili ok).
Što biste vi kupili za 2500-3000 eura? Najviše mi se izgledom sviđaju Gilera Nexus i Piaggio Cruiser.
--- Kraj citata ---
Beverly, ako ti odgovara. Nemaš se šta puno mislit, za te novce se nađe otprilike iznad 2012. godišta, šta je relativna okej starost skutera. Ako misliš novo iz salona, onda uzmi taj PCX ili NMAX il šta već ima u tom rangu Piaggio grupacija.
Kalmy:
-
Kalmy:
-
JogFromYamaha:
Kupuj samo ono sta ti se svida sve drugo je glupost.
Motor A klase neces naci za 3000e u dobrom stanju a da je neki aktualni model.
Po meni je bolje da si uzmes neki ER6N pa da vjezbas saltat, ili uzmi nesto iz piaggio grupe sta je u dobrom stanju.
Sta se tebi svida to ti sam odluci ali 125 ne uzimaj jer ti je sad prespor a kamoli za godinu dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju