Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stelanje smjese- Beta ark minarelli
trevmorr:
--- Citat: Vragolasti Denis - 11 Svibanj, 2022, 14:37:53 ---4T nema lamelice , svi noviji skuteri 2T imaju lamelice. Tomos stari nema lamelice novi ima lamelice. Stara vespa PX nema lamelice.
--- Kraj citata ---
hvala Denise puno na odg!! :headbang:
Dasta je16:
Pozz opet svima. Proslo je par dana i uspio sam nastimat skuter da radi na leru. Znaci igla je u sredini, glavna dizna 78 i smjesa je na 2 kruga a airbox je sa lulom unutra. Problem je sto mi svijecice cvikaju non stop npr. Jucer sam stavio novu i upalio skuter stelao ga i bacio đir po ulici i ugasio ga, danas dolazim upalim skuter i malo je radio na leru ugasio ga i idem ga nakon 5 min opet upalit i nece. Stavio drugu svijecicu upali odma. Sto da radim jer ocito previse zaljeva .
zvonkec92:
napravi odgovarajucu lulicu za taj karburator a ne na serijskoj vozit
trevmorr:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Svibanj, 2022, 14:25:06 ---napravi odgovarajucu lulicu za taj karburator a ne na serijskoj vozit
--- Kraj citata ---
sad si me zainteresovao zvonkec92 kako mislis napraviti od cega ili prosiriti postojecu?
zvonkec92:
A druze snađes se nekako, ja sam nasao neku cijev taman odgovarajuceg promjera i to zalijao vrucom plastikom. Nemoj prosirivati postojecu nju ostavi za u štek nekada ako ces vracati serijski karb da imas lulicu za njega. Ja sam stavljao 17.5 karb i lulicu 18mm promjera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju