Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Stelanje smjese- Beta ark minarelli
Dasta je16:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Svibanj, 2022, 14:53:52 ---A druze snađes se nekako, ja sam nasao neku cijev taman odgovarajuceg promjera i to zalijao vrucom plastikom. Nemoj prosirivati postojecu nju ostavi za u štek nekada ako ces vracati serijski karb da imas lulicu za njega. Ja sam stavljao 17.5 karb i lulicu 18mm promjera
--- Kraj citata ---
Znaci 18-19 mm lulica da pokusam napraviti i moglo bi mi pomoc. Zahvaljujem javim sta sam uspio.
Dragster 50:
Ja sam spalio 9 svjećica u prvih 600km sa bijelim Dragsterom, jer mi je usis nedostupan, i moram rastaviti cijeli zadnji dio da bi došao do njega. Kad sam sve isprobao, raskopao sve, i na kraju je bilo do novih Malossi lamela koje su pukle pri vrhu.
Za usis odreži komad gume koju sigurno imaš oko kuće, ili bar susjed ima😁 (guma za polijevanje, crijevo) mjeri unutarnji promjer crijeva.
Dasta je16:
--- Citat: Dragster 50 - 15 Svibanj, 2022, 17:12:13 ---Ja sam spalio 9 svjećica u prvih 600km sa bijelim Dragsterom, jer mi je usis nedostupan, i moram rastaviti cijeli zadnji dio da bi došao do njega. Kad sam sve isprobao, raskopao sve, i na kraju je bilo do novih Malossi lamela koje su pukle pri vrhu.
Za usis odreži komad gume koju sigurno imaš oko kuće, ili bar susjed ima😁 (guma za polijevanje, crijevo) mjeri unutarnji promjer crijeva.
--- Kraj citata ---
Hvala na prijedlogu za gumu, a sutra cu j***t mamu lamelicama ako su popucale. Inace isto nove malossi karbonske stare cca 4 mjeseca stim da se motor nije uopce vozio svakodnevno. ::)
Poggiali:
koje boje je malossi na lamelicama, bjelo ili zuto?
Dragster 50:
E tu je kvaka. Ja sam isto mislio da su moje Malossi karbonske, kad ono prc. Nisu karbonske, nego karbonitne, i pukle odmah.
Okreni prema svjetlu, i gledaj u smjeru usisa jel dihtaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju