Tehnički kutak > Garaža
vx(r) slaganje i priprema za sezonu
Fuzzwan:
--- Citat: Poggiali - 09 Svibanj, 2022, 00:14:50 ---taj silikon ti eventualno moze pravit problem ako nije predvidjen za benzin i sl... mislim da su ti diht mase u tokicu nekih 30tak kn...
ovo da je 180 alu bolji od 200 gus, nisam bas siguran, bila je prica da je 200 alu koji se radio do 2003, nesto bolji od gusa.. al i to je bilo dost malo...
--- Kraj citata ---
nije cvaja pa nema goriva u blokovima samo ulje osin ako karika ne popusti :icon_thumright:
zvonkec92:
--- Citat: Fuzzwan - 09 Svibanj, 2022, 10:06:50 ---
--- Citat: Vragolasti Denis - 09 Svibanj, 2022, 09:44:37 ---Ja sam mislio da ti znas slagati lego kockice , jer kak si rekao ti skuteri ka lego kockice.
--- Kraj citata ---
i dalje to mislin, ali nigdi nisan reka da san mestar ili profesionalac a nebi tia nesto sjebat
lagano je sve stavit i zavidat al to su neke sitnice koje odreduju oce skuter zaribat ili ne pa se bolje informirat nego glumit da znan👍
jel zna onda ko jel dobro stavljen prsten il triba ic /
--- Kraj citata ---
"koliko tesko moze bit pribacit sa jednog bloka na drugi doslovno imas samo odvidat i zavidat nikakve kemije
osin toga ovi skuteri su napravljeni da ih sa dvi kacavide mozes rastavit i sastavit lakse nego motor od lego kockica slozit"
;D samo ti to odvidaj zavidaj i dobro je :icon_biggrin:
Nece on nista zaribat, moze jedino trosit ulje ili ne ako pravilno okrenes kariku. Iskreno pojma nemam kak ide nisam nikad slagao takvu masinu, javit ce se neko ko zna. Po meni je logicno da ide tak kak si na slikama stavio da brise ulje kad ide klip dole, ne kuzim bas preko slika kaje to nekakva konusna karika ili?
Fuzzwan:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Svibanj, 2022, 11:12:44 ---
--- Citat: Fuzzwan - 09 Svibanj, 2022, 10:06:50 ---
--- Citat: Vragolasti Denis - 09 Svibanj, 2022, 09:44:37 ---Ja sam mislio da ti znas slagati lego kockice , jer kak si rekao ti skuteri ka lego kockice.
--- Kraj citata ---
i dalje to mislin, ali nigdi nisan reka da san mestar ili profesionalac a nebi tia nesto sjebat
lagano je sve stavit i zavidat al to su neke sitnice koje odreduju oce skuter zaribat ili ne pa se bolje informirat nego glumit da znan👍
jel zna onda ko jel dobro stavljen prsten il triba ic /
--- Kraj citata ---
"koliko tesko moze bit pribacit sa jednog bloka na drugi doslovno imas samo odvidat i zavidat nikakve kemije
osin toga ovi skuteri su napravljeni da ih sa dvi kacavide mozes rastavit i sastavit lakse nego motor od lego kockica slozit"
;D samo ti to odvidaj zavidaj i dobro je :icon_biggrin:
Nece on nista zaribat, moze jedino trosit ulje ili ne ako pravilno okrenes kariku. Iskreno pojma nemam kak ide nisam nikad slagao takvu masinu, javit ce se neko ko zna. Po meni je logicno da ide tak kak si na slikama stavio da brise ulje kad ide klip dole, ne kuzim bas preko slika kaje to nekakva konusna karika ili?
--- Kraj citata ---
vidis neznan ni ja al vise ima smisla da ide \ jer tako brise ulje natrag u blok i lakse gura prema gore a / ovako bi ulje samo prolazilo u komoru
Danas su kupljene malossi rolice 9.5g sad neznan oce pasat u serijski vx vario al trebale bi
vidia san da na swapu triba bit manje od 10g pa cemo vidit kako ide sa 9.5
brtve i sve popratne gluposti dolazu za dan dva kad plesa posalje
tako da se nadan da ce u sridu cetvrtak motor bit na cesti👍
zvonkec92:
Da tak je i meni logicno, sastavi pa javi rezulate.. Pratim :headbang:
Fuzzwan:
jedino problem sta nezelin opet otvaat masinu jer triban onds novu brtvu glave uzimat a to je bespotreban trosak, tako da bi volia da mi neko potvrdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju