Tehnički kutak > Garaža
vx(r) slaganje i priprema za sezonu
Fuzzwan:
evo druga slika uljne
ako ko razumi o cemu prican, jel triba gledat ovako da ide \ ili obrnuto / nadan se da bar neko kuzi :toothy12: :toothy12:
https://ibb.co/yqsGYyt
Poggiali:
taj silikon ti eventualno moze pravit problem ako nije predvidjen za benzin i sl... mislim da su ti diht mase u tokicu nekih 30tak kn...
ovo da je 180 alu bolji od 200 gus, nisam bas siguran, bila je prica da je 200 alu koji se radio do 2003, nesto bolji od gusa.. al i to je bilo dost malo...
Vragolasti Denis:
Ja sam mislio da ti znas slagati lego kockice , jer kak si rekao ti skuteri ka lego kockice.
challenbeen:
--- Citat: Vragolasti Denis - 09 Svibanj, 2022, 09:44:37 ---Ja sam mislio da ti znas slagati lego kockice , jer kak si rekao ti skuteri ka lego kockice.
--- Kraj citata ---
e mislim da je vrijeme da staneš podje*avati ljude na forumu, jer to stvarno nije više korektno. Tako glupe komentare si zadrži za sebe. :icon_thumright:
Fuzzwan:
--- Citat: Vragolasti Denis - 09 Svibanj, 2022, 09:44:37 ---Ja sam mislio da ti znas slagati lego kockice , jer kak si rekao ti skuteri ka lego kockice.
--- Kraj citata ---
i dalje to mislin, ali nigdi nisan reka da san mestar ili profesionalac a nebi tia nesto sjebat
lagano je sve stavit i zavidat al to su neke sitnice koje odreduju oce skuter zaribat ili ne pa se bolje informirat nego glumit da znan👍
jel zna onda ko jel dobro stavljen prsten il triba ic /
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju