Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Koji je retard Zakljucao temu, Pijat pojeo Radilicu
Fuzzwan:
mislin da je reka da je kupija radilicu sa blokovima ako znas citat pa mi se iipak cini da ce pribacit sve sa starog bloka na taj👍
Vragolasti Denis:
Mislim da ako ti znas citat onda sam prije napisao da je to zdravoljubac u vreci. I opet da sve samo premjesti doticni banani clan to ne zna napraviti i opet ga kosta 2000kn , ako se radi kako tehnicki manual nalaze. Ako ce se raditi ko na bausteli ocekujem temu pijat prosetao kraj motora.
SCANIA R500:
:predstava:
Fuzzwan:
--- Citat: Vragolasti Denis - 05 Svibanj, 2022, 22:37:15 ---Mislim da ako ti znas citat onda sam prije napisao da je to zdravoljubac u vreci. I opet da sve samo premjesti doticni banani clan to ne zna napraviti i opet ga kosta 2000kn , ako se radi kako tehnicki manual nalaze. Ako ce se raditi ko na bausteli ocekujem temu pijat prosetao kraj motora.
--- Kraj citata ---
koliko tesko moze bit pribacit sa jednog bloka na drugi doslovno imas samo odvidat i zavidat nikakve kemije
osin toga ovi skuteri su napravljeni da ih sa dvi kacavide mozes rastavit i sastavit lakse nego motor od lego kockica slozit
da je to motor motor a ne skuter druga je prica
svaki mulac koji ima malo alata zelje i internet moze u garazi naucit i napravit sve sta oce pa tako i sastavit pisljivi skuter od 125 kubika
ako je nesto polovno neznaci da je lose ako si ti osobno ima losa iskustva sa polovnin stvarima stari zajebalo te jer neznas gledat pazi kad kupujes pa ces mozda skuzit da netriba sve bit novo da bi bilo dobro👍
zvonkec92:
Dobro ljudi jeste vi ikad bili registrirani na bug forumu ili forum.hr ? 90% vas bi tam pobralo bananka samo zbog krivo postavljenog naslova teme a da ne pricam za ostalo s toga ovaj forum je jos i blag. Nekad davno kad su steef i grale bili modovi banane su padale svaki dan a od onda do sad jedini ko je pobro bananka je Suhy i jednom u dve godine neko poput mujkana i đianelija. Da se mene pita postrozio bi ja to puno vise, o oglasima bez podataka koji su ponpravilima foruma obavezni da ne pricam a na to se sve gleda kroz prste.. Zapravo da se moderira po pravilima ovaj forum bi vrlo bio dosta slabije posjecivan pa moramo "fušarit"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju