Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koji je retard Zakljucao temu, Pijat pojeo Radilicu

(1/5) > >>

giannelli:
Daj j#bote koji je degen moderator zakljucao temu od Muja.

Daj j****ti necu b ga otkljucaj da momku pomogbemo i vidimo sto ce se dalje desevat

PchelaUbica:
I ja se pitam

dario007:
Ima li jos netko tko planira biti bezobrazan da odma po kratkom postupku rijesimo i to?

Fuzzwan:
dobro dario netrebas sad abuseat to sta si mod, svatili smo netreba svakog drugog covika banat i slazen se sa gianellijen tema je zanimljiva i kad je vec pocelo da se i zavrsi taj projekt od mujka

dario007:
Vrijeđanja se ne budu tolerirala,nista se ne busam i to znaju svi koji me poznaju.Na sta bi ovaj forum licio kad bi svaki clan radio sto se njemu prohtije?

Mujko je isto tako bio bezobrazan,a uz to je jos i novi clan.Nakon sto se ohladio 5 dana kao upozorenje banuo je sa novim postom u kojem je odma krenuo sa provokacijom i vrijeđanjem i tada je dobio opet ban.Sljedeci dan dosao sa novim profilom i pravio se kao da nista nije bilo i taj clan vise nece sudjelovati na ovom forumu.

Isto vrijedi i za Giannelli-a,ako mu hlađenje nece pomoci ici ce stopama Mujka.

A tebi ako ne odgovara sto sam ja moderator ili mislis da ti ili bilo tko drugi moze drzat forum donekle urednim mozes biti moderator,prepustim svoje mjesto.A isto tako ti ili bilo tko drugi kome se ne sviđa ili misli da je nesto nepravedno napravljeno imate admine i vlasnike foruma pa mozete uloziti prigovor.
Morate shvatiti da mi ovo radimo besplatno i trosimo svoje vrijeme da bi pomogli da ovo sve jos uvijek funkcionira koliko toliko uredno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju