Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
Poggiali:
Daj vidi da i ta nogara nije povinuta, kad je vec mehanizam bio svinut.
ivano_007:
To s nogarom već ima smisla, s obzirom da je filter višlji od kartera, pa nema nikakve logike da on pri udarcu nastrada :dontknow:
Velika vjerojatnost je da je iskrivljena nogara, ne virujem da da je samo do oštećene gumice...
JogFromYamaha:
Skidaj centralni nogar jer ce ti razbiti i taj filter ulja, a moze najebati i dosjed od lupanja.
SKini ga i daj ga prepiksovati da bude ravan i da ne bude ni u blizini tog filtera ulja.
ivano_007:
Evo kako je to u mene. Ima jedno 2cm između filtera i nogare + šta mi se čini da je moja malo i izbačenija vanka od tvoje. Da nema visinske razlike između, mislim da ne bi tukla u isto misto ka i tvoja.
challenbeen:
Išao sam malo gledati da vidim što mogu izkemijati da centralna nogara ostane na skuteru jer kad radim na skuteru, dođe jako dobro da stoji X9 uspravno i da ne može nigdje. Došao sam do zaključka da ću ga ovaj puta skinuti i da ne vrijedi se zajebavati opet jer može svašta puknuti, opet me ostaviti na sred puta a ne nosi mi se još jedan filter i 2 litre ulja sa sobom kao i alat hjahahaa... Centralna nogara je skinuta, i koliko vidim, sada moram biti izričito oprezan preko bankina i rupa jer je sada karter ulja otvoren full ...
Ovo je skinuta centralna nogara i ovdje se vidu nastala oštećenja od habanja:
Ovdje sam osigurao instalacije senzora na centalnoj nogari i instalaciju elektromotora hidraulike:
Zaključak: Jedina dobra stvar sad što je grana auspuha dostupna bez skidanja ikakvih plastika ili ostalih dijelova i moći će se zamijeniti ako se kupi kakvi full auspuhić za X9 :dontknow: :icon_thumright:
Hvala vam svima na ovim komentarima, stvarno mi puno značu. Kad složim sa Horvatićem hidrauliku do kraja, onda ću vratiti sve nazad, jednog liiipog dana :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju