Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen
challenbeen:
Konačno sam nabavio plastične poklopce koji idu preko posuda kočnica. Ništa bitno ali estetski jako lijepo. Natopio sam ih samo silikon sprejom i jako dobro su sjeli.
Na X9 sam primjetio jedan problem, naime od 2 šarafa zadnje vilice (arm support) koji drži auspuh, jedan je navoj provrtio, i sad ga pokušavam popraviti. Više updejta uskoro.
Čim popravim navoj, pičim kod Serdarevića da mi fiksira auspuh
challenbeen:
Konačno sam riješio arm support za auspuh i osovinu. Nikako da nabavim helicoil... No došao je i taj dan. Sad sam spreman sa skuterom opet u auspuh servis, samo se nadam da će me Serdarević primiti i riješiti ovo brzo...
challenbeen:
Nakon evo, više od mjesec dana - bez skutera, nakon što sam sve sitnice napravio, pomoću našeg MICa našao sam majstora za auspuhe koji valjda zna što radi, tako da se nadam najboljem.. nadam se da me auspuh više neće zajebavati a ovo što mi je uništen MIVV Urban, ne znam što bi rekao, jednog dana ću ga nekako instalirati nazad ako ikako uspijem skužiti kako bi to mogao odraditi ...
challenbeen:
Toliko sam sretan što se jučer i danas vozam, da sam odmah kupio novi kacigu, koja naravno me ubije preko 120 km/h, (MT Thunder 4 SV) te sam dao nosač kufera i centralne nogare na pjeskarenje. Trenutno sam sretan sa skuterom kako je ispao. Odmah sam pri povratku promijenio ulje i filter jer je od zadnjeg servisa napravio već 3.100 km... Razmišljam da na sljedećoj zamjeni ubacim 10w40 ulje jer mi se ovo 5w40 čini prerijetko pri ispuštanju... Jutros su mi baš došle i bisage, pregledao sam ih, zadovoljan sam što sam dobio za 350 kn sa poštarinom!
Ne znam. Ako bude sve u redu sa skuterom do 60.000 km (sad je 53.400 km), i ne bude me više je*ao auspuh, onda ću krenuti sa nekim dodatnim ulaganjima u skuter -> Imam plan pofarbati sve plastike na skuteru, zamijeniti (upgrejdati) prednje diskove a mooožda i čeljusti, sve ovisi kakve bude kemije i mogućnosti...
Tomi_ZG:
Čitam sad ovo sranje s auspuhom,pa jesi mu išo jebat kevu i zavrnut šiju :laughing7:
Pa bokte ne može lik takvo sranje napravit,uzet ti pare i proć lišo :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju