Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X9 500ie SL 2001g - by challenbeen

<< < (25/44) > >>

challenbeen:
Doći će i gripovi na red, sve je samo pitanje vremena i planova sa X9. Za sad posli remena i čišćenja klapni, na redu su prednji diskovi... Jedan potrošen, drugi trese pri kočenju... A i vilice bi uskoro mogle doći na red... Mozda i prije nego što mislim...

Ovo za auspuh ću probati.

JogFromYamaha:
e ova treca stopka na x9ki je tako jebena  :toothy12: bas ko na autu

challenbeen:
Zapravo samo i ona svitli kad se koči, ove druge dvije su žmigavci/pozicija

challenbeen:
Odradio sam uspješno zamjenu remena, skinuo sam sve komplet dole, očistio kompletno deklo, 2 brake cleanera potrošio. Sa novim remenom imam puuuno bolje ubrzanje i ide kako treba. Uskoro ću mjeriti test ubrzanja sa mojih 140 kg, pa ćemo vidit gdje je  :icon_thumright:

Ako kome ikad bude trebalo zatrebati za Master 500:
Remen koji ide u Gen1 460cc mašinu je: 1011x27,7 cm (MITSUBOSHI ro 827826)
Remen koji ide u Gen2 460cc mašinu je: 1038x28,2 cm  (MITSUBOSHI ro 832738)

Remen i je bio kao nov kad sam ga gledao prije 2.000 km, bez puknuća, ali izgleda da 15gr rolice u multivaru su odradile svoje na starom remenu. Za sad je sve u redu, više nema greškica, osim što vibrira pri kočenju (malo je kriv desni prednji disk) te ću to nastojati kupiti i zamjeniti što prije, pogotovo ako ekipa uskoro organizira meet da se može doć gore samo tako  :icon_biggrin:

Primijetio sam da kad pustim volan da mi skuter bježi u lijevo, to sam riješio sa zadnjim desnim amortizerom, otpustio sam jedan zub i sada ide ravno. Volan, naravno, ne trese se, ne mrda, čak i kad udariš po njemu...

Sa gumama sam oduševljen, ne možeš ti toliko brzo uć u zavoj koliko one mogu imati gripa!

JogFromYamaha:
A sta sam ti ja reko oko remena?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju