Tehnički kutak > Tuning skutera
Atest naknadno ugrađenog ispuha
Sekalec:
Ja nisam to skidao u slučaju ponovne ugradnje originalnog ispuha.
luka.ck:
Moze se raditi atest i upisati auspuh u prometnu ako na papiru od homologacije pise da je namijenjen npr. za speedfight 1997 do 2003. godine,a moj je 2004.godiste? Pitam zato, jer na nekim homologacijama pise za koje godiste skutera je auspuh i slova sasije,dok za moje godiste nije navedeno.
Tomi_ZG:
Ja bi na tvom mjestu skenirao taj papir i taj detalj izostavio pomoću painta(može se) ili photoshopa ovisi kaj ti je draže i isprintao novi,istu stvar sam i sebi napravio i s tim ću pokušat upisat spuh,ja imam spuh od purejeta koji je identičan ko na karbu al jebeš ga birokracija,papir je svetinja makar je spuh isti,al pošto živimo di živimo snašao sam se
Sekalec:
Mora biti na papiru koji dođe sa auspuhom, naveden model skutera za koji je tvornički homologiran auspuh. To je gledao, iako nije bio siguran koji model gleda. 😀
zvonkec92:
Ovo je standardna procedura kad imas sve regularno i nista nije moglo krenut krivo. Mene zanima bas ovo kada npr spuh za minarelli ide na milion skutera ali po broju sa spuha on odgovara homologacijski samo za malaguti f15 ili apriliu sr www, kome da se ja sad naj**** mamice jer taj spuh nemogu atestirat na apriliji rally a iste su masine?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju