Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Curi ulje iz prijenosa
dr.mrgood:
Nemam sipku, a ovo sa sradcigerom je odlicna ideja! Hvala! Danas to provjerim.
Vragolasti Denis:
Oni koji neznaju bolje neka ne pricaju , tu ima previse dezinformacija koje nemaju veze sa vezom.
Odserafi serafic tamo di se toci ulje , ulje tocis dok ne ide van i onda brzo zaserafis. Ako ti curi ulje po kotacu mozda ti je otisao semering sa strane kotaca.
dr.mrgood:
Moguce, znaci treba skinuti kotac dole i pogledati, pa to barem nije problem. Koliko vidim kod mene nema nikakvog oduska za visak ulja.
dario007:
Kako je jebeno kad savjete dijeli netko tko to nikad vidio nije :notworthy:
Prije nego rastavis sve da vidis semering odserafi taj uljevni seraf i pusti da iscuri visak kojeg si pretocio ako si pretocio.To je mjera za maximum ulja.Tocis i kad tu krene van na maxu si.Istu stvar imaju stari Piaggio 50 motori i stariji BB-i.
Ako nisi pretocio onda definitivno imas propustanje na semeringu.
dr.mrgood:
--- Citat: dario007 - 06 Travanj, 2022, 11:29:59 ---Kako je jebeno kad savjete dijeli netko tko to nikad vidio nije :notworthy:
Prije nego rastavis sve da vidis semering odserafi taj uljevni seraf i pusti da iscuri visak kojeg si pretocio ako si pretocio.To je mjera za maximum ulja.Tocis i kad tu krene van na maxu si.Istu stvar imaju stari Piaggio 50 motori i stariji BB-i.
Ako nisi pretocio onda definitivno imas propustanje na semeringu.
--- Kraj citata ---
Definitivno nisam previše natočio jer sam ulio točno 120 ml kako i piše u svim manualima i na deklu. Ja ne znam gdje se nalazi taj šaraf i sumnjam da to Elyseo uopće ima. Ne znam kako je na drugim Peugeot skuterima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju