Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Ne reagira šaraf smjese

<< < (4/6) > >>

muzgavac:
možda sam previše ulja stavio u filter zraka ??? pa ga to zajebava...jel moguće?

giannelli:

--- Citat: muzgavac - 13 Ožujak, 2022, 16:30:48 ---evo pregledao sam membranu i iglu, sve se čini ok, koliko se ja kužim...na igli sam namjestio sad zub na najvišu razinu, to bi kao trebalo smanjit potrošnju do sad je bila na sredini, danas sam također nalio i potrošnja je 6 litra?????
Nekako mi je sumnjiv filter zraka...stavio sam novog nazad 10 dana i od tada se pogoršala potrošnja mada skut radi/vozi normalno....

--- Kraj citata ---

Svakako si rastelao karburator sada. Vrati sve kako je bilo tvornicki. Nemogu vjerovati sto citam.

Po meni imas malo vecu potrosnju zbog remena i valjcica jer ti je sad ocito taj servis.

Drugo koliko km uopce ima skuter?

Filter ako si zaj#bo onda ne znam zasto uopce diras nesto kompleksinije kao sto je karburator.

Poggiali:

--- Citat: muzgavac - 13 Ožujak, 2022, 20:07:57 ---možda sam previše ulja stavio u filter zraka ??? pa ga to zajebava...jel moguće?

--- Kraj citata ---
kakvo ulje si stavio u filter zraka?

bolje da ne stavljas nista, ako vec nemas ulje u spreju koje je bas za filter zraka...

muzgavac:

--- Citat: Poggiali - 13 Ožujak, 2022, 20:24:13 ---
--- Citat: muzgavac - 13 Ožujak, 2022, 20:07:57 ---možda sam previše ulja stavio u filter zraka ??? pa ga to zajebava...jel moguće?

--- Kraj citata ---
kakvo ulje si stavio u filter zraka?

bolje da ne stavljas nista, ako vec nemas ulje u spreju koje je bas za filter zraka...

--- Kraj citata ---

stavio sam ovo što ljevam u skuter, 5w-40, do sad nije radilo probleme, možda da skinem i operem ga.... ???

muzgavac:

--- Citat: giannelli - 13 Ožujak, 2022, 20:17:47 ---
--- Citat: muzgavac - 13 Ožujak, 2022, 16:30:48 ---evo pregledao sam membranu i iglu, sve se čini ok, koliko se ja kužim...na igli sam namjestio sad zub na najvišu razinu, to bi kao trebalo smanjit potrošnju do sad je bila na sredini, danas sam također nalio i potrošnja je 6 litra?????
Nekako mi je sumnjiv filter zraka...stavio sam novog nazad 10 dana i od tada se pogoršala potrošnja mada skut radi/vozi normalno....

--- Kraj citata ---

Svakako si rastelao karburator sada. Vrati sve kako je bilo tvornicki. Nemogu vjerovati sto citam.

Po meni imas malo vecu potrosnju zbog remena i valjcica jer ti je sad ocito taj servis.

Drugo koliko km uopce ima skuter?

Filter ako si zaj#bo onda ne znam zasto uopce diras nesto kompleksinije kao sto je karburator.

--- Kraj citata ---

šta sam mogao raštelati ako sam dignuo zub na igli klipića?? već odavno sam ga namjestio na sredinu dok je tvornički dole najzadnji, imaju tri zuba na igli...tako na sredini je vozio odlično i manje trošio, dakle van tvorničkih postavki.

kak sam mogu zajebat filter zraka ;D spužva ;D

nisam dosad primjećivao da bi potrošnja bila povezana sa remenom, ali stvarno nikad se to nije ukazivalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju