Tehnički kutak > Injection
Purejet trokira-gumica zelenog injektora
Zigas:
Ecu greška 02 je greška pick-upa. Kontroliraj konektor kod magneta, u kakvom stanju je i sve mase od baterije dalje. Možeš i komplet paljenje stavit od stare mašine. Namotaje i pick-up. Ali ako radi, rekao bi da neki spoj ne valja.
Cuki_16:
Namotaji su otišli na staroj mašini jer se raspao magnet. Proveuzao sam se 20 km. Kao da obrtomjer ne prati dobro okretaje mašine i kao da nema dobru iskru dok se zgrije motor. Probao sam s drugom svijecicom, kratko je opet radilo i opet bacalo grešku ECU02 i ECU13. Dok sam došao kući zaturirao sam ga na nogarama i malo je onako zatrokirao i onda se razvrtio i servis se ugasio. Probao sam se prevest još 2 km i više se greška ne javlja. Ja se nadam da ni neće više, da je ipak bilo do vlage u konektorima i instalaciji.
Ovako je to izgledalo dok se ugrijao motor:
Cuki_16:
Dok se raspusti sajla gasa koja se račva na TPS i uljnu mješalicu na koji način se uštela do nule u leru ili na crticu?
https://ibb.co/CB7x0C5
Cuki_16:
Provjerio sam crijevo od kompresora zraka, puštalo je na spoju. Promijenio sam ga i skuter je nekoliko dana išao odlično i palio doslovno na prvi zub. Nakon par dana stajanja probam upaliti i vrti, vrti kako nije nikad dosad. Dok upali ako hladnom dam gas, ako ga popustim drži malo više okretaje oko 3500 RPM i ugasi, baci grešku ECU17. Što sad može biti? Odakle krenuti ponovno?
Zigas:
Ili ga pališ sa dodavanjem gasa ili nije zajla dosta opuštena in ne vrača leptir TPS na 0. Purejet mora upalit bez dodavanja gasa. Da težko pali može bit opet nešto na tom crijevu od kompresora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju