Tehnički kutak > Injection
Purejet trokira-gumica zelenog injektora
Corector:
Problem je sto nitko ne zeli ispostovat one najosnovnije, najelementarnije, i najjednostavnije korake. Nikome se skoro neda to uciniti, a problemi koji slijede su neprekidni.
Jer korak po korak, i tako se dolazi do pouzdanog skutera. Ovo na preskokce je jedan ringispil.
Cuki_16:
Šta još da provjerim prije kompresije? Zrak ne pušta sigurno nigdje i nova svjecica je te očišćen filter zraka. Dok probam na variomaru okrenut rukom masinu pruža otpor al ne nešto posebno tako da bi mogla kompresija biti mada nemora jer bez mjerenja ništa to je tako subjektivna procjena.
Cuki_16:
Stavio sam komplet drugu mašinu koju sam kupio. Uz to sam malo oprao dolje masnoću s kablova instalacije. Nakon paljenja je u leru nrmirno radio, nije baš primao gas i ECU 02 grešku pokazivao. Sad dok se jedan dan osušio radi normalno al dok se zagrije i dam mu pun gas opet svijetli crvena lampica i service i kaže istu grešku. Dal bude ok to dok se do kraja osuši il postoji mogućnost da je kakav problem s tom drugom mašinom?
balki:
Ovo je pitanje za kristalnu kuglu :headbang:
Cuki_16:
Moja je rama i moj CDI i ostala elektronika. Dal na samoj mašini postoji nešto što bi moglo davati tu grešku ili ne. Nekome ko se razumije u to i nije tako teško odgovorit na to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju