Tehnički kutak > Garaža
Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)
giannelli:
Je, WD ti jedini moze pomoci.
Ja sam na Scarabeo prosle godine isao mjenjati plocice, i jao kad sam vidio ova dva inbusa… vratilo mi sve traume dok sam VXRa imao. Da ne govorim beverly i jos jedan vxr, sva tri su imali problem tog inbusa, skidanje klijesta i nosi u tokara.
Sad na scarabeo koji je 2014a i debili talijanski opet guraju klijesta s tim principom zamjene.
Nakapao ulje za finu mehaniku na sarafe, ostavio da upije do navoja, stavio inbus nastavak i odalamio cekicem nekoliko puta. Odvilo se iz prve.
Poggiali:
ma krasno... samo veselje... sa brembom i starom grimecom nisam nikad imal takve probleme :/
robyakarider:
zavari "kuglu" na taj puknuti vijak i sa klijestima ga odsarafis, taman se ugije navoj dok varis
Poggiali:
ma ovo kaj je puklo je neki kaljeni izvlakac, ne znam jel se to moze elektrodom variti? da sam bar odma sraf navario na sraf, nego sam iso sa tim izvlakacem, puko je ko staklo
Poggiali:
nisam bas nekaj radil, reko da promjenim dihtunge na auspuhu, i probam cepit top, cujem da puse na cilindru :sad1: a lepo sam okomito nasadnim gurao dihtungu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju