Tehnički kutak > Garaža
Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)
Poggiali:
to si i ja mislim, mozda je pod "cokom" radi pothladjenosti ?
A termostat sam vadio, nije nikakvih naslaga imao, jos sam ga u kiselini ostavio reda radi, i pod prstima je radio, al budala nisam u vodu stavio da vidim jel sam radi :S jel postoji neka druga varijanta da voda bezi mimo njega, jer on ne izgleda otvoren :/
balki:
Nema. On stoji na putu kompletnom protoku rashladne tekucine. Ak zeza ili ako samo sumnjas stavi novi i ne razmisljaj.
Poggiali:
a nema mi logike da je zatvoren termostat, a da pothladjuje, osim ako nekim slucajem nije krivi termostat koji se na manjoj temperaturi otvara...
nego moze bit da senzor temperature krivo ocitava? Na nogari je radil, doso je na 3 crtice, i onda je pocel palit ventilator, bez da je doso na 4 crtice, da ne pokazuje manje nego kaj je?
Poggiali:
danas totalno sranje dan, htio skinut kotac, nema sanse da odsrafim osovinu, puko mi imbus, pa sam odustao, reko da promjenim plocice, odsrafim jedan stift drugi nece, grijem, spricam wd, kuckam po njemu, grijem opet, vrtim udarnom, provrti sraf, idem izvlakacem, pukne ostane najljepse moguce nutra, borer mu nemre nis :(
Jos su hengtong valjda original plocice gore
challenbeen:
inače WD Specijalist Red line... svakih 15 min na špricaš, nema šanse da ne odšarafi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju