Tehnički kutak > Garaža

Aprilililija :D (SportCity 250 IE 2008)

<< < (15/25) > >>

Poggiali:
Ljep dan, pa sam morao malo isprobat skuterce, skoro 100km napravio...

Kad se ugrije pocne pucat na pustanje gasa, tipa nizbrdo na 40 je show, jos mi fali otvoreni spuhic  :frajer:  Na 80+ kad konstantno vozim, upali se lampica i EFI ...

giannelli:

--- Citat: balki - 08 Veljača, 2022, 09:02:49 ---@giannelli "zato je aprilia, Corrector je dobro napisao."

To je Pia mašina pa je to oko ECU i spajanja isto kao i na svim brendovima iz Pia grupacije.

Probat s drugim tijelom usisa bi bilo najjednostavnije pa ako je do ECU-a onda:

https://www.njuskalo.hr/moto-agregati/beverly-250-ie-klapna-gasa-oglas-30725957

--- Kraj citata ---
beverly 250 nema tu kletvu  :dontknow: :toothy12:

giannelli:

--- Citat: Poggiali - 09 Veljača, 2022, 17:13:21 ---Ljep dan, pa sam morao malo isprobat skuterce, skoro 100km napravio...

Kad se ugrije pocne pucat na pustanje gasa, tipa nizbrdo na 40 je show, jos mi fali otvoreni spuhic  :frajer:  Na 80+ kad konstantno vozim, upali se lampica i EFI ...

--- Kraj citata ---
kakva je sonda?

Poggiali:
iskreno je nisam uspio izvaditi, pa sam skinuo granu i namocio u ocat 2-3 dana, pa promuckao naftom, i brenerom palio... na multimetru je dizala voltazu grijanjem.. ne znam vise :/

Sonda ima 4 zice, one druge dvije su za grijanje sonde?

giannelli:
ne znam, ako je kao usb, onda je '+' i '-' dvije zice, druge dvije zice Signal '+' i '-'  :dontknow:

sonda nisam znao da se grije, nije grijac, sonda mjeri kisik u ispusnim plinovima itd :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju