Ostalo > Razne offtopic teme :)
Projekt - traktorska prikolica kipper
challenbeen:
ako gledamo odokativno, vidim da svi koriste jaču hidrauliku skroz na sredini... meni je to čudno :dontknow: možda da stavim 4-5 T hidrauliku na sredinu i možda bude tako stvar riješena :icon_scratch: ali bi svakako volio znati kako se može izračunati ili doć nekom pouzdanom logikom do zaključka ... . :icon_thumright:
nenadlaza:
dali moze da se iskoristi hidraulika od traktora da dize prikolicu im mozda mozda da stavis sajlu i mali jarbol na vrhu remenicupa da ona podize tovarni deo.
challenbeen:
Mislim da se to može riješiti, ali čemu to kad traktor ima 2 izlaza za hidrauliku i 2 izlaza za zrak :dontknow:
kolko gledam u sloveniji su sa poštarinom cijene hidraulični cilindri oko 300 eura <(2 stupnja, 6 tona, 1 metar se širi) ... tako da se ne mislim baš previše zajebavati sa kemijama ...
challenbeen:
Malo sam danas za kraj godine pregledavao prikolicu, i što je duže gledam, sve manje mi se sviđa ideja da je krenem raditi, tj pretvoriti u kippericu i uložit neke pare. :icon_scratch:
Nije trula, ali je lim dobio svoje, i sol je lagano krenula načet. Možda da samo za početak uložim u pjeskarenje i farbanje pa poslije što bude. Inače, uspio sam nać dobitnu kombinaciju za prikolicu i hidrauliku... :glasses9:
road_runner:
Eventualno cisto jednostavno pojacati poprecnim profilima i staviti jednoradni cilindar bez puno ulaganja u farbanje. Isplatit ce se kod istovara. Al opet, dal ce donji dio cilindra biti nisko pa ce zapinjati na terenu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju