Tehnički kutak > Tehnička pitanja

X max 250 2008 savjet

<< < (2/3) > >>

JogFromYamaha:
Stavi oglas u skuter grupe po FB da trazis masinu za svoj skuter i javit ce ti se "oni cije ime se ne spominje"

balki:
Nakon kupnje prati objave "Ukraden Xmax 250" :icon_scratch:

Nevera:
hahahah radije se necu s tim zajebavat. Da nađem nekoga lokalno, preko foruma ili oglasa to je vec druga stvar

JogFromYamaha:
Gle da se nabaviti uredan motor za svaki motor, to sto nije to kupnja u ducanu je druga stvar.
Treba znanja i vremena da se to zamjeni i nije posao za djecu koja se uce srafati, ipak je to sigurnosno relevantna komponenta koja se srafi.

Zato napisati od kud si pa se lokalno dogovori s nekim znalcem koji bi mogao rjesiti zahvat i masinu.

Ima dosta masina po  moto otpadima koje su s saobracki i generalno sa neukradenih legalnih motora.
https://www.ebay.co.uk/itm/184817330173?hash=item2b07f8a7fd:g:-nIAAOSwMQdheYj1

Nevera:
Slazem se sto posto, ne ocekujem racun uz motor  :laughing7:
Tocno to, bas zato sam i pitao pomoc na forumu. Da je to neki 2t skuter od 50 kubika i da imam nekakav drugi daily za vozit upustio bi se sam u to i naucio nesto usput..
Koliko god ne znam o mehanici toliko je volim i imam zelju za naucit nesto ali ovo bi bio prevelik zalogaj za mene..
Zaboravio sam napisat, ja sam u Trogiru.
Ako pogledamo financijski, da li se vise isplati da nađem masinu  i platim nekome da napravi zamjenu nego da platim da se rastavi motor, napravi generalka s novim djelovima i opet sve sastavi? Kao sta si rekao tu treba dosta znanja i vremena, a to kosta.
Jer motor je ostao bez kapi ulja na dosta visokim okretajima i pretpostavljam da unutra nije bajna situacija.
Bacit cu oko na ebay, nisam se sjetio trazit na stranim oglasnicima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju