Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Akumulator vxr200
Hahsusd ahgaj:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2021, 10:03:43 ---A ako imas neki ispravni akumulator sa strane, pa makar i od auta, spoji ga kablovima, stavi novi osigurac na mjesto gdje pregara i ako i taj osigurac pregori, znas da nije do akumulatora pa mozes krenut u detekciju kvara na skuteru (nesto je u kratkom spoju, mozda ti se cak i + klema naslanja na ramu?), a novi akumulator za skuter ionako 99.99% trebas kupit.
--- Kraj citata ---
Sad cu ici pa cu izolirati sve ljepo....vidio sam da su malo zice iskocile kao mada sumljam da je to :/
3alfa3:
--- Citat: Hahsusd ahgaj - 21 Prosinac, 2021, 10:03:55 ---Imam svoj akumulator koji je sigurno prazan i od frenda koji je sigurno pun....kad sam isao spojiti akumulator of frenda iskrilo je i pregorio osigurac,sad neznam dali da stavim svoj koji je prazan pa da vidim jel uopce ima kontakta i da li ce iskriti
--- Kraj citata ---
Onda trazi kvar po instalaciji skutera, mozda ti se i plus klema naslanja na ramu? Kreni od plus kleme pa dalje po instalaciji
Hahsusd ahgaj:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2021, 10:05:13 ---
--- Citat: Hahsusd ahgaj - 21 Prosinac, 2021, 10:03:55 ---Imam svoj akumulator koji je sigurno prazan i od frenda koji je sigurno pun....kad sam isao spojiti akumulator of frenda iskrilo je i pregorio osigurac,sad neznam dali da stavim svoj koji je prazan pa da vidim jel uopce ima kontakta i da li ce iskriti
--- Kraj citata ---
Onda trazi kvar po instalaciji skutera, mozda ti se i plus klema naslanja na ramu? Kreni od plus kleme pa dalje po instalaciji
--- Kraj citata ---
Okej hvala,javim sto bude
3alfa3:
--- Citat: Hahsusd ahgaj - 20 Prosinac, 2021, 20:54:54 ---Na ovom zutom je pukla zica u sredini,ovaj plavi ima kao slovo 's' zicu a na zutim je presjecena
--- Kraj citata ---
Zuti ti pregara, plavi je OK.
Zuti ako se dobro sjecam 20A osigurac, a plavi 15A?
Ako je tako, onda je mozda na tvom skuteru zuti osigurac "glavni" (ne znam koliko ih uopce ima tvoj skuter) pa je problem izmedju njega i akumulatora
Hahsusd ahgaj:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Prosinac, 2021, 10:17:40 ---
--- Citat: Hahsusd ahgaj - 20 Prosinac, 2021, 20:54:54 ---Na ovom zutom je pukla zica u sredini,ovaj plavi ima kao slovo 's' zicu a na zutim je presjecena
--- Kraj citata ---
Zuti ti pregara, plavi je OK.
Zuti ako se dobro sjecam 20A osigurac, a plavi 15A?
Ako je tako, onda je mozda na tvom skuteru zuti osigurac "glavni" (ne znam koliko ih uopce ima tvoj skuter) pa je problem izmedju njega i akumulatora
--- Kraj citata ---
Da zuti je 20 a plav 15,plavome nije nista dok se zuti doslovno otopio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju