Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Akumulator vxr200

(1/6) > >>

Hahsusd ahgaj:
Pozdrav ovakva je situacija....ispraznio mi se alumulator na starom vxr200 i tek san ga sad nakon misec dana isa upaliti sa drugim akumulatorom od frenda(isto od vxr)
Sve sam normalno promijenio al kad sam spaja crvenu zicu iskrilo je malo te je onda pocelo iskriti i iz crnog kabla te je mozda umisljam al malo zasmrdilo nakon toga....pokusa san stabit natrag svoj akumulator te opet njegov al motor nije ima ni zeru struje.....jel otisa neki dio struje radi tog? :sad1:

ljubo46:
Mozda ste crvenom dotakli masu i izbacio je osigurac. Tako da njega prvo provjeri. Iskri uvijek i to je normalno

Hahsusd ahgaj:

--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2021, 18:22:02 ---Mozda ste crvenom dotakli masu i izbacio je osigurac. Tako da njega prvo provjeri. Iskri uvijek i to je normalno

--- Kraj citata ---

A gdje se nalazi osigurac jel to odmah kraj akumulatora ona kao kockica mala ili?

ljubo46:

--- Citat: Hahsusd ahgaj - 20 Prosinac, 2021, 18:30:28 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2021, 18:22:02 ---Mozda ste crvenom dotakli masu i izbacio je osigurac. Tako da njega prvo provjeri. Iskri uvijek i to je normalno

--- Kraj citata ---

A gdje se nalazi osigurac jel to odmah kraj akumulatora ona kao kockica mala ili?

--- Kraj citata ---
Tako je :icon_thumright:

Hahsusd ahgaj:

--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2021, 19:39:33 ---
--- Citat: Hahsusd ahgaj - 20 Prosinac, 2021, 18:30:28 ---
Provjerio sam nisu bili iskoceni stoje dobro....ponovno sam pojusa stavit stari akumulatro nikakav kontakt ne daje,kao ni ovaj od frenda....sto da radim?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Tako je :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju