Tehnički kutak > Tehnička pitanja

PROBLEM S ROLICAMA I AUSPUHOM NRG MC3

<< < (2/4) > >>

TopPerfomance4:
A brate znaj da ti pojmovi sporcki pojačano baš ne pomažu što se tiće federa svaki ima svoju oznaku tj vrijednost tvrdoće i boju

dady385:

--- Citat: matija84m - 18 Prosinac, 2021, 16:35:19 ---Ima da odkida onda.
A koji variomat vozis?

--- Kraj citata ---
variomat je serijala,inače motor je išao 90,ali problem je samo taj start do nekih 30-km kao da nema snage i onda od jednom odčepi,imao imam i rolice 6.3 gr.pokusao sam s njima ali onda je još gore.

dady385:

--- Citat: TopPerfomance4 - 18 Prosinac, 2021, 17:19:29 ---A brate znaj da ti pojmovi sporcki pojačano baš ne pomažu što se tiće federa svaki ima svoju oznaku tj vrijednost tvrdoće i boju

--- Kraj citata ---
slažem se ,a što se tiče i centralne opruge i nju sam probao staviti serijalu ali dešavala se ista stvar,doduše pokušao sam ne znam ni ja koliko kombinacija(nešto s novim djelovima a nešto sa starim sa drugog ispravnog skutera)i na kraju zamjenim auspuh skuer se preporodi...auspuh mi nije bio ni na kraj pameti... ??? ???

dario007:
Nije stvar auspuha,nego majstora koji nabada kombinaciju,a nema pojma sta cemu sluzi.
Tvrđe opruge kvacila trebas staviti i rolice oko 4.5-5gr

Vragolasti Denis:
Sve sam ti odgovorio samo trebas poslusati bez previse pitanja i napraviti po uputama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju