Tehnički kutak > Tehnička pitanja

PROBLEM S ROLICAMA I AUSPUHOM NRG MC3

(1/4) > >>

dady385:
Pozdrav.molio bih mišljenje ili preporuku za rolice ili auspuh naime na skuteru su sad 4.3 gr.rolice bijela centralna  ali iam problema sa startom do nekih 25-30 kn.jedva ide pa odčepi,pokušao sam s drugim variomatom,drugim kvačilom,drugom strujom,drugim karb. itd.i uvijek isto,na kraju sam iz dosade stavio serijski auspuh i skuter se preporodio,normalno starta nema rupe u ubrzanju,doduše nisam testirao krajnu brzinu ali prepostavljam da je manja,mozža je i potrošnja manja :toothy10: :toothy10:,uglavnom ostale su rolice 4.3 gr.ali sad je serijski auspuh,do sad je bio giannelli silencers što mislite koje rolice bi bile idealne uz taj auspuh ili je možda problem u tom auspuhu...??nedavno sam mjenjao vunu na prigušivaču ali mislim da to ne bi tribalo igrati ulogu...da napomenem da je sukt serijala 50cc.

Vragolasti Denis:
Skini zvono i iza njega su polutke u kojima je remen. Sa kljucem 34 skini kvacilo koje je zaserafljeno na polutke i na tom kvacilu imas 3 mala federa. Ta 3 federa skini i zamijeni ih sa bijelima iz Malossi pakiranja.

matija84m:
Ima da odkida onda.
A koji variomat vozis?

dario007:
Mislis odčepi  :toothy12:

dady385:

--- Citat: Vragolasti Denis - 18 Prosinac, 2021, 14:40:00 ---Skini zvono i iza njega su polutke u kojima je remen. Sa kljucem 34 skini kvacilo koje je zaserafljeno na polutke i na tom kvacilu imas 3 mala federa. Ta 3 federa skini i zamijeni ih sa bijelima iz Malossi pakiranja.

--- Kraj citata ---
kvačilo je novo nisu bijele opruge ali su pojačane(ne znam koliko su pojačane)ista stvar je bila i s običnim oprugama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju