Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Vikktor - komentari

<< < (14/16) > >>

Dee:

--- Citat: challenbeen - 02 Travanj, 2022, 18:16:53 ---Jako podržavam projekt.
Samo mi se srce slama što uz ovoliko truda - 99% da neće proć nikakvi atest, nego će te sa CVH najvjerojatnije potjerati čim te ugledaju  :icon_scratch:
Iskreno se nadam da tako neće biti, nego da ćeš uspit, ipak je truda masu uloženo! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Vodio sam racuna da bude sto blize propisima, o tome cu se brinit kad dode na red.
Hvala na podrsci 😊😊
Sta ti se cini od motora, bi li ti na ovakvom necemu izasao u promet? Tu mu jos samo fale retrovizori, koji sam stavio na Tomosa dok ne dodu na red.

Zigas:
Tomos izgleda neki jaki.  :icon_thumright: 65ccm :icon_scratch:

challenbeen:

--- Citat: Dee - 02 Travanj, 2022, 18:24:19 ---Sta ti se cini od motora, bi li ti na ovakvom necemu izasao u promet? Tu mu jos samo fale retrovizori, koji sam stavio na Tomosa dok ne dodu na red.

--- Kraj citata ---

Kojeg motora? Imaš prerađen skuter hehhe ...
pa gle, ja sam lik kojem se više sviđa noviji Skipper od starog Runnera, Typhoona i Aprilie SR... Tako da moje mišljenje možda i nije važno tolko hehe  :icon_thumright:

Dee:

--- Citat: Zigas - 02 Travanj, 2022, 18:29:46 ---Tomos izgleda neki jaki.  :icon_thumright: 65ccm :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Jest, Airsal 65 klipni. To sam nedavno slozio, jos ga ustelavam. Imao sam na njemu apn42 cilindar, i vec je masina bila naturpijana junacki, al htio sam masinu bez ventilatora.

challenbeen:
Jel ima nade za ovaj projekt??  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju