Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Vikktor - komentari
Dee:
--- Citat: balki - 27 Prosinac, 2021, 10:50:22 ---Ako se zadire u preinake nosivih dijelova sasije/rame, pogonskog/upravljackog/kocionog sklopa i sl onda se ide na "veliki atest". Ukoliko se preinake rade na vizualnim djelovima, ispuhu i sl onda "mali atest". Forma blatobrana je strogo određena i mora biti u skladu sa pravilnikom.
(Znači UVIJEK kad napadaš sistem moraš pročitati zakon ili pravilnik po kojem te reguliraju- samo kad TOČNO znaš svoja prava i obaveze možeš u fajt :headbang:)
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cvh.hr/media/3363/cvh_bilten_168_najcesce-preinake-na-motociklima-i-mopedima_web.pdf&ved=2ahUKEwiD6IG62YP1AhUAhP0HHWZlD30QFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw3unTqZ4_CcSsGHCXZsV6ys
Pratim pratim ::)
--- Kraj citata ---
Ovaj bilten je zanimljiv, proucit cu detaljno. Ja sam IZRICITO trazio da me se uputi na ovakav sluzbeni tekst, na sto mi je odgovoreno da ne postoji. Drugi link sam vec citao al je prilicno anegdotalan a ne sluzben.
Varove NE mora radit atestirani varioc, to sam pitao. Takoder, razmusljam i da odem poloziti taj atest cisto za dodatnu tezinu slucaja i ozbiljnost, cuo sam da nije posebno ni tesko ni skupo.
Geometriju rame se ne smije dirati u ovom kontekstu, sto ja i nisam. Kut vilice i meduosovinski razmak nije diran.
Pregled cu raditi u jednoj od stanica u Sibeniku koja JEST CVH stanica i svakako cu dovest motor tamo, nisam ni mislio da cu ja njima slat slike.
--- Citat: challenbeen - 26 Prosinac, 2021, 22:01:23 ---Znam dosta toga, visio sam na tehničkom i previše... :headbang:
MUP nije širok pojam za tebe uopće, brige te koji je ured, i koji službenik će zaprimiti tvoj slučaj, već kakve je volje, i što napiše čovek sa tehničkom. BTW dobrodošao u Europsku uniju :headbang:
--- Kraj citata ---
Sad kad si to napisao ti je jasno da zapravo MUP jedva ima ikakve veze s time. MUP ne obavlja tehnicke preglede vec stanica, pa tako i ovo. MUP samo pecatira prometnu dozvolu.
Dee:
Jedan od autora biltena je Friganovic, i upravo sa njime sam i pricao. Na biltenu je godiste 2019, a ja sam sa njim pricao u jesen 2020e. Valjda je zaboravio da ga je napisao.
balki:
Lakse im je s tobom kad nemas uvid u bilten i pravilnike;-)
Google je mayka- moras nac pravilnik tehnickih zahtjeva u Narodnim novinama (mislim da ti je link u textu ili biltena ili clanka s linka koji sam okačio).
U textu biltena jasno kazu da projekt radova moraš predočiti na stručan način što znači da ga moraš napraviti na "inžinjerskom nivou". Pravilni tehnički nacrti i planovi svih radova. Vrste i načini varova sa specifikacijama materijala, debljine i čvrstoće. Blatobran ima tehn zahtjev koliko kutno prekriva kotac i sl... (Gledo sam pravilnik samogradnje prikolice pa sam siguran da je slicno i ovdje... morat ces sam potraziti).
Dragster 50:
Sjećam se kad sam ja htio atestirati Yasuni R na mom bijelom Dragsteru, stativa. U papirima od Yasuni-ja nije naveden Dragster i nema šanse, isto je sa papirima od Malossi Flip-a, i Yasuni City 16, Dragster nije naveden kao jedan od skutera za koji je namjenjen, i samim tim se ne može atestirati. Jedini razlog je možda, što se u trenutku proizvodnje auspuha, Dragster više nije proizvodio.
Zanimljiv projekt, ali mislim da su kolege u pravu vezano za mogućnost atestiranja cijelog skutera.
balki:
Karbonske lamelice ostavi. Koriste se jer su lagane pa radi manje inercije brze rade. Otpor na usisu koji si mjerio ustima je nebitan jer ustima radiš milibare a mašina siše sa više bara. Funkcija im je da spriječe povrat i sam si se uvjerio da to rade kako treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju