Ulozite u motiku,jer bez nje nema kruha. To je jedino sigurno
Ovo je dobro sročena rečenica i apsolutno potpisujem.
Ja sam proučavao malo i ulazio, ali jednostavno svaki dan moraš biti u tome. Kada pada, živce ti pojede i jednostavno si u začaranome krugu.
Imam poslovnog klijenta koji živi od toga već dugi niz godina i njegova rečenica je AKO IMAŠ VIŠKA onda treba uložiti. Pod višak mi spominje 10 soma eura, a to da bacim na nekaj da se vrti meni nema neke prevelike logike niti zdravog razuma. Uvijek me isto tako zanimalo zašto je svaki mjesec u Dubai-u, sve dok ga baš prije mjesec dana nisam pitao. Dolje dođete sa kripto u mjenjačnicu, recimo 5M eura, prislonite mobitel, oni vam daju cash i nitko vas ne pita od kud vam to, neki porez da lupaju, ništa ništa. Eto zato su svi dolje.. Kod nas 30% poreza ide i još nekaj dodatno za razmjenu, tako da opet logike nikakve. Ko je uložio prije 7-10 godina u pogodio, taj je sad u velikom plusu. Uči sad i da ćeš živjeti od toga, po mojem jako teško.
P.S.
LEGO skupljam na godine i on mi je 10x bolja opcija nego ovo. Uložim, imam nešto fizički, slobodno vrijeme odmorim živce, a cijene takve postižu s godinama u prodaji da se ni zlato ne isplati kupovati. Naravno govorim o kolekcionarskim setovima, ne setovima za djecu iako i oni imaju svoju priču.