ja sam imal dugo t-com smecare i to prek parice, jer drugo nema kod mene, onda su izmislili onaj hibrid sa sim karticom, al taj promet tak brzo ode, i onda te prebaci na paricu prek koje nemres ni fejs listat... pitas zakaj nemaju sve prek simice, kao nebi smjeli ni ovo.. lol ... onda sam uzeo teletinu... pokucni... sve bilo ok u startu dok se nisu ljudi masovno nakacili i brzine su skakutale, al dok je bio onaj lockdown nisi nis mogo... kao postavit ce novi repetitor... bla bla, na svu srecu doso je telemach, pa su mjenjali tarife i nudili free raskid, koji sam odmah iskoristio i preso na a1 homebox... isto je radio ok ja zadovoljan, al poceo se valjda gomilat broj korisnika koji je bjezao sa telemacha... bilo je zagusenja, al ajd resilo se kroz neko vrijeme...
uglavnom, ko moze na optiku, taj nema kaj razmisljati... a ovo sve prek simice, ja bi preporucil uzet free broj pa istestirat brzine prije potpisivanja... najvise one oko 20h.. vikendom, kad su veca opterecenja i tak... generalno su svi operateri cigani kod nas, tak da to nam je sto nam je