Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox REBUILD***---->Replica Valentino Rossi
Vragolasti Denis:
Ovo je jako lijepo za citati :toothy10:
NightWalker:
Bomba! Valjalo bi jos Rossia nazvat da se potpiše :toothy9:
dado_mhr:
--- Citat: PchelaUbica - 02 Prosinac, 2021, 07:25:02 ---Rox je bolji nego kad je izaso iz tvornice 💪 cestitam kolega na trudu i volji i zavrsnom rezultatu. Nadam se da ce c21 jednog dana u pogon 😁 kako god , rox je za izlog
--- Kraj citata ---
Pošto u šteku imamo još jedan mina LC agregat nikad se ne zna. Samo ne znam kako ću ženi više lagati kuda idu novci u serijski skuterić :toothy9:
dado_mhr:
--- Citat: Dragster 50 - 02 Prosinac, 2021, 08:17:07 ---Lijepo i uredno odrađeno. 👍🏻
Sa čim si crne plastike odradio?
--- Kraj citata ---
Hvala, imao sam vremena kako nisam radio u vrijeme covida. Išlo je sve dio po dio, za plastike san koristio strukturni lak od mipe - bumper paint 1k. Rezultati su me iznenadili, radio sam sa 1.5 diznom na 3 bara, trebalo je malo je da uhvatim ruku. Meni se bolje pokazalo spricati iz daljeg 30/40 cm, struktura bude sitnija i finija. Inače preporuka je 1.6-1.8 dizna na 2/2.5 bara
dario007:
Svaka cast,lijepo slozeno i prezentirano.Steta samo sto nisi temu otvorio kad si krenuo sa radovima,vjerujem da bi bila detaljnija i sa vise materijala za nas citatelje.
Jel taj strukturni lak otporan na benzin,tj dal se ponasa kao i klasican auto lak?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju